Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав городян з Днем Державного Прапора та 25-річницею  Незалежності України

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук привітав городян з Днем Державного Прапора та 25-річницею Незалежності України

22.08.2016, 23:57

Дорогі чернівчани, шановна громадо!

Щиро вітаю з Днем Державного Прапора та 25-річницею  Незалежності України.

Це наша рідна  Держава, пишаємося нею, її щедрою землею,  барвами, неповторністю та красою, дзвінкою, мелодійною мовою, народною душевною піснею, жертовністю нашого талановитого, працелюбного,  мудрого  народу, силою його волелюбного духу.

Живемо з Україною в серці, любимо її, плекаємо, будуємо сильну, демократичну державу, працюємо відповідально і завзято для її  сьогодення та гарного майбутнього!

Будемо гідні пам’яті тисяч борців, які віддали життя за волю України, захищаємо її незалежність та цілісність,  право нашого народу самостійно визначати шлях розвитку держави, обирати  демократію та прогрес.

Гуртуймося у нашому прагненні відстояти справедливість, здобути перемогу у жорсткому протистоянні із силами зла, наполегливо йти шляхом позитивних змін, кожен день творити добро, вписувати славні сторінки в літопис держави -  Україна!

Нехай наші серця  сповняться вірою, впевненістю у власних силах та переконаннях!

Миру і добробуту,  Божого благословення Україні та Чернівцям!  Пам’ятаймо, що ми народжені вільними!

https://www.youtube.com/watch?v=GtQcoPOn0_c

     Слава Україні!

 Чернівецький міський голова                                               Олексій Каспрук

1