Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повинен звільнити Маслянчука і Колегая з «Рідного міста» за пожежу на «Калинівському ринку», - Бурбак

Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повинен звільнити Маслянчука і Колегая з «Рідного міста» за пожежу на «Калинівському ринку», - Бурбак

30.03.2018, 17:18

 Гостем програми «Пряма відповідь»  на телеканалі «Чернівці» 29 березня 2018 року був народний депутат України Максим Бурбак, пише buknews.com.ua.

Відповідаючи на питання ведучої про звернення депутатів міськради до депутата Верховної Ради, який представляє Чернівці, з проханням виділення одноразової допомоги постраждалим на пожежі на Калинівському ринку підприємцям парламентар, зокрема, сказав таке:

- Це загравання з електоратом і чистої води популізм, - сказав Максим Бурбак. – Я розумію горе людей, які втратили гроші, втратили те, на що працювали. Але я хочу сказати, що це повна відповідальність комунального підприємства, на якому вони здійснювали торгівлю. Це повна відповідальність керівництва цього підприємства. Чернівецький міський голова Олексій Каспрук повинен звільнини усіх винних: і Маслянчука, і Колегая від «Рідного міста» (начальник служби з контролю за дотриманням правил торгівлі на ринку, - ред.), за те що ці посадові особи не забезпечили заходи протипожежної безпеки.

- Ці хлопчики, які 2011 року незаконно усунули Чернівецького міського голову Миколу Федорука з посади, тепер  намагаються перекласти свою вину на колишнього міського голову. З 2011 року минуло сім років. У вас було достатньо часу усе там налагодити.

- А тепер у мене є інше питання: чому, коли усе це сталося, лише один депутат міської ради Андрій Романчишин поставив питання про відповідальність керівництва «Калинівського ринку»? Знаєте, чому у виступі Івана Рибака на останній сесії обласної ради посипалися звинувачення на адресу керівництва Держгеокадастру, на заступника голови Чернівецької ОДА? Це відволікання уваги від його кума, керівника «Калинівського ринку» Ігоря Маслянчука. Оце та ситуація, яка є зараз у Чернівцях. Іншого закононного способу, окрім перевиборів, щоб побороти усе це неподобство, просто не існує, - висловив переконання Максим Бурбак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖДепутат Андрій Романчишин запропонував звільнити директора МТК "Калинівський ринок" Ігоря Маслянчука

1