Чернівецький 'Майдан' вимагає виключення студентів, які продали голоси, відставки ректора ЧНУ Мельничука і зняття з реєстрації «Рідного міста»

Чернівецький "Майдан" вимагає виключення студентів, які продали голоси, відставки ректора ЧНУ Мельничука і зняття з реєстрації «Рідного міста»

31.10.2015, 14:14

Міністрові освіти і науки України Сергію Квіту 
(01135, Київ, пр.Перемоги, 10, 
Міністрові внутрішніх справ України Арсену Авакову  (01601, м.Київ, вул.Академіка Богомольця, 10)
Міністрові юстиції України Павлові Петренку 
(01001, м.Київ, вул.Городецького, 13)

            Відсутність достатнього рівня національно-патріотичного виховання у середовищі студентів і викладачів Чернівецького Національного університету ім. Ю.Федьковича та інших ВНЗ проявилося  на місцевих виборах 25 жовтня 2015 року у вигляді продажі за гроші виборчих голосів, проведенні «брудних» виборів у м. Чернівці на користь партії «Рідне місто», лідери якої є спадкоємцями колишньої партії регіонів Януковича-Папієва-Михайлішина (факти зафіксовані і передані правоохоронним органам). 

Такий ганебний випадок був непоодиноким, вплинув на результати виборів до місцевих рад і має дуже шкідливий вплив через деморалізацію і зневіру молоді в успішному майбутньому України.

Напередодні проведення місцевих виборів представники Чернівецького обласного об’єднання “Майдан» інформували на прес-конференції про можливі фальсифікації і закликали не голосувати за представників колишньої партії регіонів та їх сателітів.

Вважаємо, що участь викладачів університету у цій брудній оборудці з фальшуванням виборів має бути критично оцінено Вченою радою Чернівецького університету та  Міністерством освіти і науки України.

Вимагаємо:

-          виключення учасників фальшування виборів із рядів студентства;

-          покарання згідно чинного законодавства викладачів університету і всіх винних у організації та здійсненні підкупу виборців;

-          відставки  ректора ЧНУ ім.Ю.Федьковича пана Мельничука С.В.;

-          зняття з реєстрації Чернівецької міської організації політичної партії «Рідне місто».

Пропонуємо на загальнодержавному рівні невідкладно запроваджувати Програму національно-патріотичного навчання та виховання молоді.

Прийнято Радою Чернівецького обласного обєднання «Майдан» 
30 жовтня 2015 року «
ОДНОГОЛОСНО».

 

За дорученням ради 
                        Голова виконкому                                                             Юрій Скорейко

1


КОМЕНТАРІ (1)

Майдауни закаркали! Не підтримують вас люди, ви вже всім набридли...

avatar

БУКОВИНЦІ

31 жовтня 2015 22:14