Чернівецький експерт з підриву місцевого самоврядування 'наслідив' у Черкасах, - екс-мер Новодністровська Панчишин

Чернівецький експерт з підриву місцевого самоврядування "наслідив" у Черкасах, - екс-мер Новодністровська Панчишин

19.06.2013, 04:56

Екс-мер Новодністровська Руслан Панчишин повідомив, що "в припиненні повноважень Черкаського міського голови Одарича прослідковується чернівецький слід". Про це політик написав на своїй сторінці у ФБ. "Отримав сьогодні цікаву інформацію! Виявляється в припиненні повноважень Черкаського міського голови Одарича прослідковується чернівецький слід. З достовірних джерел мені стало відомо, що консультував черкаських депутатів по процедурі припинення повноважень мера Черкас чернівецький юрист-консультант по питаннях місцевого самоврядування Руснак Б.А. P.S.На Буковині і Бессарабії для нього роботи вже нема, от і подався на заробітки :)".

Напередодні сесії Новодністовської міської ради, де провладна більшість проголосувала за відставку тодішнього міського голови, представника "Фронту Змін" Руслана Панчишина, відбулося навчання депутатів, яке провів радник міського голови Чернівців Борис Руснак. Тоді ж вдалося зробити аудіо-запис. Борис Артемович докладно розповідає, як у м. Новодністровськ втілити сценарій, успішно реалізований регіоналами у Чернівцях.

 Якщо вірити Р.Панчишину, то щось схоже  мало мати місце й в Черкасах.

Черкаський опозиціонер та екс-кандидат на парламентських виборах від «Батьківщини» Микола Булатецький заявив, що  за «переворотом» у черкаській владі та відставкою мера Черкас стоїть Фірташ. Те саме експерти говорили, коли у відставку достроково відправили міського голову Чернівців Миколу Федорука.

 Експертом з підриву місцевого самоврядування Бориса Руснака не раз публічно називав народний депутат України Максим Бурбак.

BukNEWS радо надасть місце самому Борисові Руснаку, якщо він раптом захоче прокоментувати це повідомлення Руслана Панчишина.

1