Чернівецький Автомайдан координуватиме свої дії з київським, - О.Коломієць (додано 5 нових відео)

Чернівецький Автомайдан координуватиме свої дії з київським, - О.Коломієць (додано 5 нових відео)

05.02.2014, 22:06

Учасники столичного Автомайдану відвідали Чернівці. Так, спільно з координатором буковинських рейдів Олексієм Коломійцем, Віктор Ткаченко, координатор Автомайдану Київської області, провів брифінг. Олексій Коломієць підбив підсумки функціонування автопробігів у Чернівецькій області, розповів гостям про місцеві акції, а також назвав перші результати.

 Про це повідомили в прес-службі Чернівецької обласної організації УДАР.

Опісля слово було надане Віктору Ткаченку. Координатор столичного Автомайдану попросив усіх об’єднуватись:

- Тут, на Заході країни, людям легше, важче боротися на Сході, у тому ж Донбасі чи Донецьку. Вони потребують нашої підтримки. Я уже чув від людей зі Сходу, як вони просили: «Тільки не полишайте нас, не кидайте». Тому ми повинні підтримувати один одного, йти разом до перемоги.

Як повідомив організатор столичного рейду, вони уже відвідали Івано-Франківську та Львівську області, познайомились із місцевими активістами. Сьогодні, після знайомства із Чернівцями, вони вирушили на Хмельниччину, а потім планується поїздка на Рівненщину.

Як зазначив Олексій Коломієць, разом із Віктором Ткаченком вони обговорювали можливий приїзд Дмитра Булатова після його одужання.

1