Чернівецький 'Авто-майдан': за мітингом студентів і антиукраїнською акцією  на «Порубному» ховається одна людина, якій потрібно дестабілізувати ситуацію в нашому краї

Чернівецький "Авто-майдан": за мітингом студентів і антиукраїнською акцією на «Порубному» ховається одна людина, якій потрібно дестабілізувати ситуацію в нашому краї

02.02.2016, 21:58

Про це голова Чернівецької міської організації Авто-майдан Сергій Качмарський написав на своїй сторінці у ФБ:

Політичні "ляльководи": хто вони???

Мітинги – це не те, чого зараз потребує наша країна! Вона потребує наполегливої праці кожного із нас задля розвитку держави, в якій ми живемо! Та це відомо напевно не кожному. Вчорашній мітинг студентів проти об’єднання БДФЕУ та ЧНУ, а також акція протесту, влаштована під стінами Чернівецької ОДА Ігорем Жижияном – це те, що розхитує спокій в Чернівцях та й в самій Буковині. Думаю, що це або комусь дуже потрібно, або ж робиться несвідомо. 

Хочу сказати тільки одне: міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» з розумінням ставиться до студентів, які хочуть закінчити ВУЗ, в який вступили, т а Україна зобов'язалася перед МВФ скоротити чисельність ВУЗів і шкіл, тому це треба розуміти. Також не бачу нічого поганого в цьому, адже об’єднують БДФЕУ із Чернівецьким НАЦІОНАЛЬНИМ університетом ім. Ю. Федьковича, в який мріють вступити тисячі абітурієнтів! 

Крім того хочу додати, що «АВТО-МАЙДАН» ні в якому разі не буде підтримувати акцію протесту, ініціатором якої є Ігор Жижиян!!! Чого, власне, він хоче? Закон в нашій країні один для всіх, і якщо він забороняє мати подвійне громадянство – то особливих бути не повинно! І до речі, я вперше чую, що ми, українці, якось переслідуємо румуномовне населення нашого краю краю. Маю багато друзів, котрі за національністю – румуни, і самі вони не розуміють значення цієї акції. 

Зараз перекрито пункт пропуску «Порубне», і цим самим створено багато дискомфорту для самих водіїв! Що дало це перекриття, окрім того, що постраждало багато людей? Яка в цьому суть? 

Дорогі чернівчани, буковинці. В мене з часом складається враження, що за допомогою такої пропаганди утиски роблять вже не на інші національні меншини, а на нас, українців. Саме через акції таких от псевдо-активістів у нас відбирають Схід! То до чого може привести акція, яка зараз, в цей час відбувається на «Порубному»? Який наступний план? Може лист до президента Румунії, щоб він прийшов на захист румуномовного населення? Це є антиукраїнська акція, до якої ні я, ні моя команда не приєднається за жодних обставин! 

Дивлячись на ці дві події, в мене склався один висновок: за ними ховається одна людина, якій це все потрібно! Це особа, якій потрібно дестабілізувати ситуацію в нашому краї. Та цьому плану не судиться здійснитись! 

Любіть свою країну, бо іншої в нас немає!!!

1


КОМЕНТАРІ (7)

Правоохоронні органи СБУ, МВД, Прокуратура мають діяти жорстко і рішуче. Громада не допустить протистояння за етнічним принципом.  Україна  знаходиться в стані війни......

 

avatar

влад

02 лютого 2016 20:29

При чём тут Жижиян?Людей под вечер собралось более 900 и продолжают приходить. Вопрос недовольных граждан в отставке начальника таможни Салагора, который начал издеваться над населением : за два блока сигарет конфискует машины и ставит штрафы по 2800000гр. Интересно он сам бы мог это оплатить? Может и да, так как его фуры с контрабандой никто не штрафует, а в последнее время он занялся перевозкой наркотиков. Румынская полиция своевременно отреагировала, а у нас таможня дала добро. Вот и вся правда о Салагоре, который служил Януковичу, а сейчас .......

avatar

Юра

02 лютого 2016 21:31

оце авто-майдан  дебіли ! рівняти грішне з правидим то придурки! сепарів прирівняв до студентів от уроди

БОЖЕ БОЖЕ

Ганьба авто-майдан !

avatar

Славік

02 лютого 2016 22:14

Краще СБУ  перевірте міграційну службу, де процвітає корупція та взятки.

avatar

Євгеній

02 лютого 2016 22:44

А де дівся псевдопатріот та підлий шахрай коломієць???

avatar

рома

02 лютого 2016 22:55

все це замутите Куліш володя вот падла дограється

avatar

Rумин

02 лютого 2016 23:57

Юрію, то сепарів прирівнюють до студентів? Може Ви мали інше на увазі? Ніхто студентів не звинувачує, йдеться про те, що за цим стоїть ХТОСЬ, хто хоче ситуацію дестабілізувати! Не треба перебільшувати вже, і влаштовувати драми типу "бідні студенти"... Мисліть! Бо такі, як Ваш, коментарії виглядають жалюгідно!

avatar

яна

03 лютого 2016 00:00