Чернівецьку волонтерку нагородили всеукраїнською відзнакою «Волонтерський хрест» (ВІДЕО)

Чернівецьку волонтерку нагородили всеукраїнською відзнакою «Волонтерський хрест» (ВІДЕО)

11.01.2016, 17:56

ГО «Волонтерський рух України» ініціював нагороду – знак народної пошани «Волонтерських хрест України».

Аби вручити таку відзнаку благодійникам, сьогодні, 11 січня до Чернівців з'їхалися волонтери із різних куточків України.

«Ця нагорода для тих волонтерів, які упродовж років віддавали всі сили, свою турботу армії, біженцям. Ця нагорода адресується людям, які проявили усе своє благородство, віддали багато сил, матеріальної допомоги для того, щоб в країні щось змінилось», - зазначив керівник ГО «Волонтерський рух України» В'ячеслав Захаров.

Він зачитав статут нагороди «Волонтерський хрест», де вказано, що це не загальнодержавна нагорода з особливим статусом, однак започаткована з метою сприяння громадської свідомості, патріотизму та мужності.

Такою грамотою була нагороджена представниця ГО «Волонтерський рух Буковини» Леся Хомко.

«Це для мене дуже вагомо і дуже почесно і я рада, що мала можливість бути саме з цими людьми, саме в цьому місці та цей час в Україні, щоби допомогти», - сказала Л. Хомко.

Джерело: chv.tv

1


КОМЕНТАРІ (4)

понастворювали аферисти громадських організацій та тіко бабки діаспори і людскі тирят і папірці-грамоти з печатками тих громадских організацій з залізками вручают самі собі

клоуни

avatar

циркачам паперчик і брязкальцо))))

11 січня 2016 16:13

Л.Хомко ніколи не була членом Г.О."Волонтерський рух Буковини"

avatar

!!!

11 січня 2016 17:48

Може хтось дурний і небачить нещирості. Як можна нагороджувати самих себе. Де і в якій організаціі є ця волонтер? Чув, що з однієї волонтерської організаціі іі вигнали. То створила собі свою. Це сьогодні не проблема. В Америці працювала нянькою, а не міжнародний лікар, як себе представляє. Такого статусу взагалі неіснує... Категорія людей, що навішують самі собі лаври. Насправді під цим усім криється шкурний інтерес. Під виглядом волонтера здобути власну клініку. І поставити туди лазер ( таблетка від всіх болячок))) це страшно коли люди вміють так безсовісно брехати. Будьте обережні. Вудочку вміє добре закидати.

avatar

Народ

11 січня 2016 23:53

Народ

11 січня 2016 23:53

===

кобевки не дрищіт тут що ти курва олюня що твій тато петюня ПІДАРАСИ БРЕХЛИВІ ЖОПОЛИЗНІ ЯКІ ВІДСАСУВАЛИ ПАПІЄВУ А ТЕПЕР СОСУТ КУЛЯВЛОБАМ І ЧМОШНИКАМ

ВАША ГО дорога далеко НЕ добра І БАБЛО КРАДЕТЕ СЦУКИ! ТАК ЩО НА СЕБЕ І ЗА СОБОЮ ДИВІТЬСЯ МРАЗІ!

КОБЕВКИ ПНХ!

avatar

кобевчатам

12 січня 2016 10:06