Чернівецькому журналісту Вадиму Пелеху погрожують вбивством

Чернівецькому журналісту Вадиму Пелеху погрожують вбивством

25.01.2015, 00:10

Коментар з погрозами з'явився під новиною на одному з місцевих інтернет-ресурсів. Колегам вдалося переконати журналіста поставитися до погроз всерйоз і зареєструвати заяву у міліції, що і було зроблено.  Журналістська спільнота сподівається на те, що під час розслідування цієї справи буде створено прецедент, коли віртуальна погроза фізичною розправою матиме реальні наслідки для того, хто погрожував. 

 Джерело: Ера Медіа

 
1


КОМЕНТАРІ (3)

непонятно він до кого має претензії, до Воронцова до 'Чернівці таймс' чи до Аноніма? чому він себе в коменті впізнав? ))))))) мало є людей з фамілією пелех. Цирк! ТоваріщЬ-І в АТО добровольцями!!!!!! Нефіг страдати хен@ю! і ментів з собою в АТО!!!! Там геройствуйте

avatar

Іван

24 січня 2015 23:30

не моделюй власну недолугість на ситуації інших)) Очевидно, що заявник остерігається погроз, які написав анонім. Очевидно також, кому саме погрожує анонім - адже у статті йдеться про конкретного журналіста. Очевидно, що завдання міліції - відреагувати на факт погроз і встановити особу погрожувача. Ось і все. А х-нею саме ти страждаєш. Самому в АТО не хочеться? Інвалідушкою прикидаєшся? 

avatar

Іванові, який насправді В.

24 січня 2015 23:55

кому і що очевидно?)))))) херої, бігом добровольцями в АТО!!!! ну або хоча від повісток не ховайтеся )))))

avatar

До "очевидно"

25 січня 2015 00:09