Чернівецькій УКРОП відсвяткував весілля в «корпоративному» стилі: з оберемком кропу замість весільного букету

Чернівецькій УКРОП відсвяткував весілля в «корпоративному» стилі: з оберемком кропу замість весільного букету

21.09.2015, 23:34

Член Чернівецької міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» Олеся Вус влаштувала весілля у біло-зелених фарбах. Символічно, що дівчина обрала саме такий дизайн навколо себе, адже художник Андрій Єрмоленко, який розробив фірмовий стиль УКРОПу вклав у нього зміст оновленого українського орнаменту – генетики нації та свіжого подиху.

Активістка, волонтерка Олеся Вус – жінка потужної енергійності, встигає і на фронт для АТО допомогу зібрати, і партійною діяльністю займатись і часу на коханого новоспеченого чоловіка в неї вистачає.

«Поки поєднувати різнобічні активності та спільне з коханим життя вдається, буду намагатися досягати позитивних результатів у всіх напрямках свого життя», - відповідає Олеся на подив оточуючих друзів та колег. І, дивлячись на гарну енергійну з блиском у очах жінку, віриш, що безперечно все їй вдасться.

Олександр – чоловік Олесі повністю підтримує кохану.

«Ми дві самодостатні людини, які у будь якому випадку будемо разом. Вона підтримує мене, а я її. Тільки так можна створити майбутнє щасливої української родини. Ми можемо більше, коли разом», - говорить Олександр.

Колеги Олесі Вус з Чернівецької міської організації УКРОП прийшли привітати молодят. Буковинські УКРОПівці – молода та дружня команда, принесли нареченій у подарунок символічний  букет укропу, чим порадували гостей та молодят.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської організації політичної партії «Українське об’єднання патріотів – УКРОП».

1


КОМЕНТАРІ (3)

Ткачук сміх тай годі ти що чмошнику думаєш комусь цікава твоя статейка.Краще не позорся купи Корбану вінок з укропа!Ти нуль і вся твоя команда РИГІВСЬКА нулі!Привіт вітальці 2типу наш мер?Сміх тай годі!

avatar

Корбан

21 вересня 2015 23:28

Молодці УКРОПівці, дуже патріотично і цікаво!

avatar

Лєна

22 вересня 2015 00:58

коли будут розводитись то так як з майдану шлюхи тишком і тихенько чи з укропом?

avatar

Люда

22 вересня 2015 09:00