Чернівецькі ЗМІ за якістю журналістського продукту можуть легко конкурувати з колегами з інших областей чи навіть країн (оновлено)

Чернівецькі ЗМІ за якістю журналістського продукту можуть легко конкурувати з колегами з інших областей чи навіть країн (оновлено)

15.11.2013, 21:05

Шановні колеги!

Вітаю усіх нас з професійним святом – Днем радіо, телебачення та зв’язку!

 Епоха цифрових технологій безперечно відбилася і на медіа – новини стали ще оперативнішими, сюжети динамічнішими, картинка яскравішою. А Чернівецькі ЗМІ за якістю журналістського продукту можуть легко конкурувати з колегами з інших областей чи навіть країн. Нам справді є чим пишатися!

Але не слід забувати, що знання наші можуть використовуватися не лише для інформування суспільства і забезпечення його інформаційних потреб. Звичною справою стають факти інформаційного кілерства, використання праці журналістів для знищення чи компрометації опонентів, а посвідченням журналістів намагаються прикритися далекі від професії люди.

У цій ситуації лише згуртованість і солідарність може захистити кожного з нас. Пам’ятайте про покликання журналіста і не давайте зробити себе інструментом у руках злочинців. Не бійтеся не виконувати злочинне завдання свого керівника чи роботодавця. Знайте і захищайте свої права!

У Медіа-профспілці відпрацьовані механізми правового захисту журналістів. І ми довели їх дієвість на практиці – кількість справ з захисту наших членів по Україні обчислюється десятками.

На свято хочу побажати усім нам бути сильними, уміти відстоювати власну думку, мати натхнення для створення чергових медіа-шедеврів, почуватися матеріально та юридично захищеним перед загрозами і викликами сучасного світу.

 

   З повагою - Вадим Пелех,

голова Чернівецької первинної міжредакційної організації Незалежної медіа-профспілки України

Довідково

В області у сфері радіо, телебачення та зв’язку функціонує 30 підприємств. За 9 місяців п.р. цими підприємствами реалізовано послуг на 352,6 млн.грн. проти 357,8 млн.грн. за відповідний період 2012р. У цьому обсязі більше 98% становили послуги зв’язку, майже третину з яких надано населенню.

В обсязі послуг зв’язку переважали послуги мобільного зв’язку, яких було надано на 216,9 млн.грн. Станом на 1 жовтня п.р. абонентська база мобільного зв’язку включала більше 1,2 млн. користувачів, що на 7,0% більше, ніж на таку ж дату попереднього року. У розрахунку на 1000 населення приходилось 1348 мобільних телефонів.

Усе більшим попитом серед споживачів користуються послуги комп’ютерного зв’язку, у тому числі з надання доступу до мережі „Інтернет”. За 9 місяців п.р. їх обсяг становив майже 40,0 млн.грн. і збільшився проти відповідного періоду 2012р. на 3,1%. Кількість абонентів мережі „Інтернет” зросла на 15,0% і становила 53,2 тис., у тому числі 47,2 тис. – серед населення. Про це повідомляє заступник начальника головного управління статистики Г.І.Петрова.

1


КОМЕНТАРІ (5)

Шановні жителі Чернівців!

Не піддавайтеся на провокації журналістів-злочинців, які входять в партійну медіапрофспілку пелиха!

Вітаю з Святом справжніх журналістів!

avatar

ваш глядач

16 листопада 2013 17:29

пелех за недоумкуватістю йде на другому місті після кобевка. Ще раз уважно прочитайте цей його вітальний опус - суцільний уроджений дебілізм! Він провокує не виконувати вимоги керівників ЗМІ. Що це як не провокація? Мовчав коли треба було давати оцінку членам його профспілки, а тепер тявкає

avatar

пєтя

16 листопада 2013 19:42

А на вашому сайті прямі образи людей коментаторів є звичне явище. Чому ніхто не модерує?

avatar

Олена, ТБ

17 листопада 2013 01:59

Зрозуміло, що не при чому тут, ні Святослав Вишинський, ні Михайло Шморгун, як би цього не хотів Юра Чорней, про якого, до речі, кіно буде далі. - такими словами Віктор Довганич закінчив свій новий блог "офіційне пояснення"
avatar

Клоун

17 листопада 2013 18:23

Пелех! Твої заклики вражають! Так ніби ми вчора народилися, а ти ніби перший раз замужем. Як ви всі полюбляєте когось вчити!

avatar

Колега

18 листопада 2013 11:16