Чернівецькі волонтери-«ударівці» створили святковий настрій бійцям на Сході України

Чернівецькі волонтери-«ударівці» створили святковий настрій бійцям на Сході України

14.04.2015, 18:45

З 7 до 10 квітня Чернівецькі активісти-«ударівці» відвідували українських бійців, що служать в зоні АТО. За чотири дні Анатолій Гуцул, Денис Богдан і Олег Шемуня проїхали не лише своїм звичайним маршрутом, а й побували ще на двох блокпостах. Про це повідомляє прес-служба ЧОО ПП "УДАР Віталія Кличка".

Все необхідне цивільні збирають і довозять військовим самостійно, бо через Міністерство оборони, процес йде надто довго. У кожну поїздку вони намагаються взяти якомога більше всього.

- Наші воїни на Сході дуже задоволені, адже відтоді як ми були востаннє, до них ніхто більше не навідувався. Без нашої допомоги їм ніяк не обійтися, ? розповів Анатолій Гуцул, голова Шевченківської районної організації Політичної партії УДАР Віталія Кличка.

Цього разу громадські активісти привезли нову військову амуніцію, а також продукти харчування та питну воду. «Нині – це найнеобхідніше для наших хлопців», - зазначив Член Ради Чернівецької обласної організації Партії Денис Богдан.

До свого звичного маршруту волонтери - «ударівці» додали 25-й і 29-й блокпости. «Привезли великодні кошики з домашньою ковбасою, пасочками, до яких додалися дитячі вітання та писанки, щоб хлопці на Сході змогли відчути дух свята. Емоції наших військових передати неможливо: під час перегляду відеопривітання від Слобідського НВК на їх очах виступали сльози радості та гордості», - розповів Олег Шемуня, член Ради Чернівецької міської організації Партії. «Кожне слово з вуст дітей, кожна їхня робота доказ того, що вони вірять в нашу перемогу. Найголовніше те, що патріотизм, любов до Батьківщини живе в кожній родині та показує незламність України» ,- зазначив  Денис Богдан.

Наші волонтери при підтримці громади намагатимуться й надалі збирати все необхідне, щоб кожна наступна поїздка була ще більш корисною для учасників антитерористичної операції.

РАНІШЕ МИ ПОВІДОМЛЯЛИ:

Активісти УДАРу розповіли про свою волонтерську діяльність і попросили не знищувати контрабандні цигарки, а передавати для воїнів АТО

1