Чернівецькі «Волонтери Батьківщини» на День міста ярмаркували для допомоги бійцям АТО

Чернівецькі «Волонтери Батьківщини» на День міста ярмаркували для допомоги бійцям АТО

04.10.2015, 12:53

У День міста чернівецькі «Волонтери Батьківщини» пропонували учасникам святкувань  придбати різноманітні смаколики, аби виручені кошти спрямувати на підтримку бійців АТО. Як повідомляє прес-служба обласного осередку партії ВО «Батьківщина», волонтери привертали увагу до своїх пригощань не лише апетитним виглядом і ароматом страв, а й об’єктивною інформацією з власного досвіду про потреби бійців.

Задля такого інформування волонтери влаштували міні-виставку «сувенірів», які привіз з передової волонтер Роман Гаїна за півтора десятка поїздок, які він туди здійснив: осколки гранат, каски, гільзи…

Попередній благодійний вантаж, доставлений бійцям на Сході, налічував 58 відер їжі, серед якої – фарширований перець, голубці, печеня, вареники, воду. Також бійці отримали ковбаси, підчеревину, яблука, помідори, каву, півсотні великих калачів та 10 ящиків домашньої випічки.

-          Я не можу вам описати радість солдатів на передовій, які отримують це все, - розповіла волонтерка Лідія Гаїна. -  Наминають з ходу, бруднющими руками – бо в Пісках води немає… А потім телефонують, дякують і кажуть, що ми їм дім повернули…

Окрім харчів, бійцям доставили миючі засоби (шампуні, мило), одягу (трусів, шкарпеток, футболок) та інших речей першої необхідності (батарейки для різноманітних пристроїв, машинки для стрижки тощо) на 38 тисяч грн. Ще на 27 тис. грн. одягу, взуття та вологих серветок передав бійцям цією поїздкою відомий в краї волонтер отець Василь Гасинець.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1