Чернівецькі волонтери-«батьківщинівці» взяли шефство над бійцем, пораненим в АТО

Чернівецькі волонтери-«батьківщинівці» взяли шефство над бійцем, пораненим в АТО

27.05.2016, 18:22

Чернівецькі «Волонтери Батьківщини» взяли шефство над бійцем з Буковини, який отримав важке поранення в АТО в боях під Донецьком.  Прес-служба обласної організації ВО «Батьківщина» повідомляє, що волонтери практично «виходили» бійцеві належну йому групу інвалідності, надають матеріальну допомогу.

У боях в АТО Василь Георгійович Костакі з с. Великосел Герцаївського району отримав відкрите вогнепальне кульове наскрізне черепно-мозгове поранення. Після лікування і повернення додому, йому надали «аж» третю групу інвалідності, яка не відповідала його пораненням. Завдяки втручанню «батьківщинівців», Василь Кастакі отримав належну йому першу групу інвалідності, посвідчення інваліда АТО.

«Василеві Костакі ми допомогли з оформленням документів, надалі оформимо усі належні пільги, вже надаємо допомогу з лікування і реабілітації, - каже голова ГО «Волонтери за Батьківщину», депутат Чернівецької міськради Роман Гаїна. – Гірко, що наші Герої, втративши в боях з російським агресором здоров’я, мусять втрачати його й далі – борючись за те, що їм належить по закону. Тож закликаємо усіх небайдужих долучатися до подібних справ – адже потребуючих допомоги не бракує».

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1