Чернівецькі ударівці УДАРили автопробігом по Митному Союзі (+ фоторепортаж)

Чернівецькі ударівці УДАРили автопробігом по Митному Союзі (+ фоторепортаж)

13.01.2013, 23:17

Реакція УДАРу на зустріч міністрів закордонних справ України і Росії в Чернівцях

Кортеж, у якому їхали легкові автівки, джипи і буси роз’їжджав по місту з символікою УДАРу та лозунгами: «ЧЕРНІВЦІ – не політичний полігон»; «НІ» - історичним помилкам»; «Митний союз – шлях до рабства»; «НІ» - політичним кайданам; Ми – нація, ми – незалежні, ми – українці»; «Україні - європейський вибір».

Очолював кортеж голова Чернівецької обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України Роман Ванзуряк, за машиною якого рухалася вся колона. Ударівці вирушили від офісу обласного осередку - з вулиці Заньковецької виїхали на Головну, далі рухалися по Червоноармійській, Проспекту Незалежності, Комарова, Південно-Кільцевій, Руській та попри Калинівський ринок, - повідомили www.buknews.com.ua у прес-службі облорганізації партії УДАР.

Перехожі із зацікавленістю спостерігали за ожвавленим рухом, читали написи на плакатах. Водії зустрічної смуги також підбадьорювали учасників автопробігу сигналами своїх автівок.

УДАРний автопробіг мав на меті показати, що українське суспільство не байдуже до питань порядку денного подібних зустрічей, а також їх відповідність доктрині національної безпеки, інтересам і настроям українського народу.

«Харківські угоди, закон про мову та інтеграція в Митний Союз – це зрада національним інтересам України. Відмова нинішньої влади від євроінтеграційного курсу – це не лише порушення Конституції, а ігнорування волевиявлення українців. Адже 48% громадян України висловилися за вступ нашої держави в Європейський Союз. Про це свідчать підсумки дослідження фонду «Демократичні ініціативи» та Центру імені Разумкова – підсумував голова Чернівецької обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка», народний депутат України Роман Ванзуряк.»

Поруч з цим, знову розгорнулась наметова кампанія УДАРу. Активісти партії вкотре вийшли на вулицю, щоб поспілкуватися з людьми та провести просвітницьку роботу, розповідаючи чернівчанам про зовнішньо-політичні перспективи нашої держави.

Щоб уникнути будь-яких акцій протесту, Міністерство закордоонних справ України навіть намагалося ввести в оману буковинців, змінивши дату візиту послів до Чернівців. Попри це Чернівецька обласна організація партії «УДАР Віталія Кличка» оперативно зреагувала на зміни та провела акцію вчасно.

Здивував ударівців і факт втручання Чернівецької міської адміністрації, яка намагалася обмежити висловлення громадянської думки, обмежуючи в судовому порядку географію проведення акцій у цей день.

УДАР не на словах, а справою демонструє готовність виконувати власну програму, в якій зазначений європейський шлях розвитку України, захищати Конституцію та вибір українців.

 

 

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не ударили, а ,пробачте, вср..ли.    Чом не ударили разом зі Свободою біля універу, а пропіарилися геть в другий бік міста. Розраховують на тупого глядача, але таких вже нема.

avatar

Пилип

15 січня 2013 14:58