Чернівецькі „порошенківці” з “Солідарності-БПП” влаштували автопробіг та ”picnic-party” з нагоди Дня Конституції й молоді (оновлено)

Чернівецькі „порошенківці” з “Солідарності-БПП” влаштували автопробіг та ”picnic-party” з нагоди Дня Конституції й молоді (оновлено)

28.06.2015, 21:35

У цьому році День Конституції та День молоді відзначаються в один день - неділю, 28 червня. Чернівецький міський осередок партії “Блок Петра Порошенка”Солідарність”, на чолі із Наталією Якимчук, розпочав відзначення цих свят автопробігом вулицями  Чернівців. Про це активісти-„порошенківці” повідомляють  на своїй сторінці у Фейсбук.

„Учасники автопробігу  вирішили приурочити автопробіг усім патріотам нашої держави, що відстоюють конституційні цінності у важких боях на Сході України. Саме тому девізом автопробігу став заклик “За мир та єдність України”. Адже молодь є майбутнім держави і від її готовності захищати Батьківщину, знання своїх прав та обов’язків, розуміння процесу державотворення залежить завтрашнє країни”, - написали організатори заходу.

- Сердечно вітаю Вас із Днем Конституції України! Нехай демократичні засади, що були закріплені цим надзвичайно важливим документом стануть реаліями нашого сьогодення, а дух законності прийде до серця кожному громадянину нашої держави. Давайте разом створювати нову європейську державу. Пам'ятаймо - "Разом ми Сила!" Про це Наталя Якимчук також написала на своїй сторінці у ФБ

Любіть Україну у сні й наяву,
Вишневу свою Україну,
Красу її, вічно живу і нову,
І мову її солов’їну.

Того ж приємного недільного вечора усі чернівчани мали нагоду відсвяткувати День Конституції і День молоді у чудовому товаристві. В парку Жовтневому активісти міської організації “Солідарність-БПП” під керівництвом Наталії Якимчук, організували дійство, яке привернуло увагу багатьох відпочиваючих. Неймовірна дружня атмосфера, улюблені смаколики, пісні біля вогнища та небесні ліхтарики на честь героїв АТО, все це наповнювало вечірній парк духом єднання. Не було ні політики, ні партійних гасел. Просто зібралися люди, у тому числі і багато дітей, які цінують українське і люблять своє місто.

  Тарас Романко та  0372.ua

1