Чернівецькі комунальні підприємства «запасаються» технікою

Чернівецькі комунальні підприємства «запасаються» технікою

25.09.2015, 18:27

Для придбання нової техніки для комунальних підприємств Чернівців з міського бюджету направлять понад 13 млн грн. Наразі з них вже освоєно 5,3 млн грн. Торги на закупівлю техніки тривають.

Комунальні підприємства Чернівців поповнюють парк техніки. Наразі вже придбано для КП «МіськШЕП» екскаватор-навантажувач «Cukurova 883» та дві дорожні комбіновані машини на базі «МАЗ», а для «Чернівцітеплокомуненерго» - екскаватор, спецмашину-лабораторію на базі «Газелі» і тепловізор. Про це «Україні Комунальній» повідомили у прес-службі Чернівецької міської ради.

На цю техніку пішло 5,3 млн грн.

Окрім цього, оголошені торги на закупівлю вантажно-пасажирського автомобіля «Газель», планується оголосити торги на каналопромивочну машину на базі «Газелі» для підприємства АДС «080». З цією метою виділено 1,5 тис. грн.

Для КП «ЧТУ» освоять 3,3 млн грн на купівлю 5-ти автобусів б/в «MAN» та локтевої автовишки.

Також оголошено відкриті торги для придбання вантажопасажирських авто «УАЗ» і «Газель», гідравлічного екскаватора, пересувної компресорної станції, комплектів для відкачування і обладнання для зварювання поліетиленових труб на потреби КП «Чернівціводоканал» на суму близько 4,8 млн грн.

Нагадаємо, у 2015 році на оновлення парку техніки КП «Чернівціводоканал», «Чернівцітеплокомуненерго», «МіськШЕП», «Чернівецьке тролейбусне управління» та АДС «080» було оголошено торги на придбання необхідної техніки за кошти міського бюджету.

Ольга Головка

http://jkg-portal.com.ua/

1