Чернівецькі гурти виступлять на благодійному концерті, щоб допомогти викладачеві та науковцю Володимиру Козменку побороти важку хворобу

Чернівецькі гурти виступлять на благодійному концерті, щоб допомогти викладачеві та науковцю Володимиру Козменку побороти важку хворобу

09.03.2016, 13:20
Чернівецькі гурти «Пестициди» та «Полюси» проведуть благодійний концерт 9 березня в клубі «Public». Зібрані під час концерту гроші будуть передані викладачу та науковцеві Володимиру Козменку на лікування важкої недуги.

«09 березня о 20-00 годині відбудеться благодійний концерт за участю відомих гуртів: "ПОЛЮСИ" та "ПЕСТИЦИДИ", а також чарівної ведучої Nadin Medvedchyk!

Дані люди зібрались для того, щоб допомогти видатній людині з важкою хворобою!

Козменко Володимир Мирославович - це людина, яка надихає, направляє в правильне русло, в кожній негативній ситуації знаходить безліч варіантів виходу з неї!

Всім відомо, що на даний момент він стикнувся з хворобою і потребує лікування, його чекає трансплантація стовбурових клітин у спинний мозок. На це ми й збираємо кошти!», - зазначають організатори заходу.

Як відомо, у викладача ЧТЕІ КНТЕУ Володимира Козменка минулого року діагностували важку недугу – множинну мієлому (рак кісткового мозку). Після року інтенсивного лікування з’явився шанс провести пересадку стовбурових клітин кісткового мозку, щоб мінімізувати наявну в організмі кількість ракових клітин. Трансплантацію проводять в Києві. Лише сама пересадка коштує більше 100 тисяч гривень. Не кажучи про супутні медичні витрати та післяопераційне відновлення. Однак… «З’явився шанс на одужання і ми не хочемо його втратити», - кажуть рідні Володимира Козменка.

Не будьмо байдужими!


Реквізити банківської карточки ПриватБанку.:

5169 1570 0002 9391
 (Козменко Володимир Мирославович) 
або
5457 0822 3218 1565 (Козменко Максим Володимирович)
 
 
1