Чернівецькі журналісти заступилися за 'Букініст' фотосесією в книгарні

Чернівецькі журналісти заступилися за "Букініст" фотосесією в книгарні

01.02.2013, 18:40

У книжковому магазині "Букініст" чернівецькі журналісти провели фотосесію. Таку акцію репортери влаштували на захист екс-директора книгарні Марини Лібанової. В "Букіністі" від ранку вже сфотографувався десяток місцевих журналістів.

- У четвер відбувся, який постановив, що наша влада має рацію в тому, що вона звільнила з роботи Марину Лібанову, яка була багаторічним директором магазину "Букініст", - каже ініціатор акції, журналіст газети "Версії" Маріанна АНТОНЮК. - Є десять днів апеляції. Оскільки влада досі не почула громадську думку від молоді, письменників та політиків, то я спробувала долучити до цієї акції чернівецьких журналістів. Щоб це не виглядало якоюсь політичною акцією, ми зібрались виключно журналісти. Вони активно відгукуються. Від ранку тут триває фотосесія. І виявляється, що в маленькому тісненькому магазині "Букініст" предостатньо чарівних затишних куточків для того, щоби показати їх місту, і не тільки Чернівцям.

- Ми хочемо створити календар або якийсь фотоальбом. Але все залежить від того, які ми матимемо кошти. Точно буде фотовиставка. Однак основне – привернути увагу людей до цієї події, - додала М. Антонюк.

Джерело: molbuk.ua

1