Чернівецькі депутати ще до обрання Каспрука мером дозволили встановлення скандального кіоску

Чернівецькі депутати ще до обрання Каспрука мером дозволили встановлення скандального кіоску

18.11.2014, 14:20

Рішенням 47 сесії Чернівецької міської ради від шостого березня 2014 року №1144 надано дозвіл підприємцю Ярмолик Г.І. на встановлення кіоску в зоні ЮНЕСКО на вул. Поповича, 2.

 Як пояснили кореспонденту molbuk.ua у департаменті містобудівного комплексу міська рада не має законних підстав відмовити підприємцю.

 - За рішенням 47 сесії депутати внесли зміни в перелік тимчасових споруд, - говорить головний архітектор міста Сергій Гомонович. - Туди було додано три об'єкти, серед яких і кіоск по вул. Поповича, 2. Але в тому рішенні є умова. Підприємець має укласти із міськрадою договір земельного сервітуту та виготовити проект відведення земельної ділянки. Досі цієї умови не виконано. Напевно, тому він так швидко той кіоск прибрав.

 - Для законного встановлення на тому місці кіоску підприємцю потрібно виготовити документи на землю і звернутись до нас про надання йому паспорта-прив'язки. Якщо все буде виготовлено якісно, департамент не має законних підстав відмовити підприємцю. Адже ми не можемо порушувати рішення депутатів міської ради. Хіба буде якесь подання прокуратури чи інспекції земельних ресурсів або сільського господарства, що там є якісь порушення. Або будуть скарги чи звернеться відділ охорони культурної спадщини щодо недоцільності встановлення кіоску в зоні ЮНЕСКО тощо. Тоді вноситься подання на сесію і приймається рішення внести зміни або заборонити встановлення там кіоску, - додав чиновник.

 Нагадаємо, скандальний кіоск встановили в ніч на суботу просто в історичній зоні міста. Це неабияк обурило громадськість. а вже у неділю ввечері кіоск було демонтовано.

molbuk.ua 

1


КОМЕНТАРІ (2)

кулявлоби бидлячі ще з березня плюндруют місто і проголосували із бидлом із свободи за руйнацію і захаращення Чернівців!

ГАНЬБА кулявлобному бидлу з народних понтів!!!!

avatar

чернівчани

18 листопада 2014 12:52

Иди домой.

avatar

1-му

18 листопада 2014 14:12