Чернівецькі будівельники придбали джип для військових (ФОТО)

Чернівецькі будівельники придбали джип для військових (ФОТО)

09.12.2014, 12:07

У Чернівцях будівельна фірма закупила для бійців у зону АТО позашляховик.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

"Військові дякують будівельній фірмі "Водограй" та забудовникам, що зводять житловий комплекс на вул. Буковинській, котрі долучились до купівлі позашляховика для розвідників. Знайомі знайшли джип Мітцубіші Паджеро за 2200$. В результаті торгів зійшлись на сумі 1500 євро. Підремонтували, пофарбували", - пише прес-служба.

- Він там 8 місяців, перші три - це переживання. Але вчишся опановувати емоції. Зайвий раз не нервувати. Хлопцям потрібна підтримка, аби вони знали, що ми молимося, чекаємо, це їм важливіше, - розповідає Ольга, дружина військового Леоніда. – У нас хлопець, 15 років. Хочу, аби риси чоловіка були у ньому. Бо коли прийшов час обороняти – Леонід не ховався, а поїхав виконувати завдання.

Будівельники у Чернівцях придбали джип для військових (ФОТО)

 

Будівельники у Чернівцях придбали джип для військових (ФОТО)



- На фронті так як і тут, але стріляють. Я тут сидіти не можу, повертаюсь, там мої хлопці, люди, - ділиться військовий Аркадій Єфименко, товариш. - Я на майдані був, на фоні цього мене потягнуло з усіма. Там розуміння життя змінюється, свідомість, сприйняття життя. Завжди повсюди небезпека, з кущів у спину можуть вистрелити. Рідним важко. Чекають повернення. Мені простіше, а їм переживати.

Різниця між чоловіками помітна. У цивільному житті думають за себе, а на війні спершу за товариша. Так розповідає Леонід, сідаючи у вантажівку, і поволі вирушає.

1