Чернівецькі «батьківщинівці» привітали з ювілеєм громадську активістку

Чернівецькі «батьківщинівці» привітали з ювілеєм громадську активістку

03.01.2016, 23:01

Голова Чернівецької міської організації «Батьківщини» Олександр Пуршага з партійцями привітали громадську активістку-ювілярку Марію Міндрішору. У дні, які переважна більшість людей проводить з родиною, такий візит дуже втішив самотню жінку, яка сама віддавала і віддає людям чимало уваги і душевного тепла. Про це повідомляє прес-служба обласного осередку партії ВО "Батьківщина".

Марія Миколаївна Міндрішора була серед перших активістів Народного Руху України. Шила дефіцитні в часи початку Незалежності синьо-жовті прапори, плела вінки, співала в народному хорі «Гомін Буковини», працювала в громадських організаціях «Зелений світ Буковини» та «Гільфе». Під час Помаранчевої революції була волонтеркою, пекла пиріжки та калачі для тих, хто стояв на Майдані. Революцію Гідності підтримувала на чернівецькому Майдані.

«Надзвичайно важливо і приємно, що нашими однодумцями і прихильниками ВО «Батьківщина» є саме такі – активні, свідомі і опримістичні люди, - сказав, вітаючи ювілярку, Олександр Пуршага. – З таким народом в України велике майбутнє!»

Ювілярка запевнила, що її активність і віра в Україну невичерпні.  

 

 
1