Чернівецькі «батьківщинівці» допомогли з організацією звітного концерту місцевим аматорам

Чернівецькі «батьківщинівці» допомогли з організацією звітного концерту місцевим аматорам

07.03.2017, 16:14

Депутати-«батьківщинівці» Чернівецької міськради разом з активістами допомогли центрові культури «Садгора» влаштувати звітний концерт для городян. Як повідомляє прес-служба облпарторганізації ВО «Батьківщина», у концерті взяли участь як юні вихованці  центру, так і досвідчені артисти.

«На звітний концерт культурно-мистецького центру «Садгора» прийшло стільки людей, що якби зала була удвічі більшою, то і вона не змогла б вмістити всіх охочих, - каже депутат міської ради Юрій Бурега. - Левова частка глядачів – це батьки і родичі дітей, які й були головними дійовими особами свята. Та народний хор «Садгоряни», у якому виступають найдосвідченіші артисти – назвати аматорами язик не повертається. Це саме вони впродовж багатьох років (до складу хору входять співаки, яким уже виповнилось вісімдесят років) несуть гарне і красиве слово, приємну і дзвінку пісню, запальну музику, і все, що ми називаємо українською культурою, нашою буковинською самобутністю».

Депутат подякував за допомогу в організації свята новопризначеному директорові КМЦ «Садгора» Сергієві Карпі, всьому колективу центру, начальнику управління культури міськради Юлії Сафтенко, колегам-депутатам Василеві Осачуку та «батьківщинівцю» Валерію Казиміровичу, спонсорам-«батьківщинівцям Василеві Храпку та Ользі Гакман.

Прес-служба обласної організації партії ВО «Батьківщина»

1