Чернівецькі автомайданівці завітали із подарунками в гості до дітей, котрі перебувають в Хотинських інтернатах

Чернівецькі автомайданівці завітали із подарунками в гості до дітей, котрі перебувають в Хотинських інтернатах

30.09.2016, 19:19

29 вересня ЧОО ПП «АВТО-МАЙДАН» на чолі із Сергієм Качмарським спільно з депутатом Чернівецької обласної ради Любов’ю Годнюк, Директором модельного агентства «Шоу-Тайм» Ліною Ільніцькою, та головою Чернівецької міської організації товариства Червоного Хреста Мирославою Островецькою,  відвідали інтернати в Хотині, в котрих перебувають діти із вадами мовлення, діти з малозабезпечених сімей, а також дітки з вадами розвитку різних ступенів.

«Ми передали діткам 600 пар взуття, котре надала нам сім’я Качор для благодійництва, а крім цього, подарували малюкам м’які іграшки, канцтовари, дитячий одяг, які були зібрані Ліною Ільніцькою під час благодійного балу «Княгиня Буковини 2016», автомайданівці взяли на себе роль «солодких спонсорів», котрі забезпечили дітей цукерками, печивом, соками. В цих двох закладах навчається близько 300 дітей віком від 4 до 15 років», - розповідає Сергій Качмарський.

«Діти влаштували для нас теплий прийом, підготували цілий концерт. На протязі години ми насолоджувались їхнім виступом. Особливо мене вразила маленька красуня Настуся в національному костюмі україночки, яка також приймала участь у святковому концерті. Дивлячись в зажурені очі дитини я зрозумів, що в житті в неї не все так добре, як хотілося б. Коли я запитав, що вона хотіла б отримати в подарунок наступного разу – вона відповіла, що мріє про великого пухнастого ведмедика, котрий охоронятиме її сон. Також із нами зустрівся мер Хотина Микола Головльов. Він був присутнім на концерті, та запросив нас усіх відвідати день міста Хотина, котрий відбудеться 14 жовтня. Ми дали згоду на цю пропозицію, та плануємо знову приїхати з подарунками до вихованців цих двох інтернатів.

Також приємною новиною поділилась Любов Годнюк під час зустрічі з керівництвом інтернату. В найближчий час завдяки спільним зусиллям депутатів Чернівецької обласної ради із бюджету буде виділено 200 тис. грн.. на потреби Хотинської спеціальної загальноосвітньої школа-інтернату №1.

Ми привітали всіх педагогів  Хотинських інтернатів з їх професійним святом, та пообіцяли, що вже скоро знову приїдемо в гості.

Хочу закликати всіх небайдужих долучатись до хорошої справи, та допомогти малюкам. Адже діти – це наше із Вами майбутнє» - зазначив Сергій. 

1


КОМЕНТАРІ (6)

В обласній раді є вже депутат від автомайдану, в особі Годнюк. цікаве об"єднання Годнюк з автомайданом проти Бурбака на Хотинщні. КПСС, партія регіонів, тепер автомайдан..., що далі?

avatar

хотинщина

30 вересня 2016 20:54

Я Від Пааієва пішла, від Куліша пішла, знайшла молодого! З ним переможу Бурбака, і буду шукати далі у ВР.

avatar

привіт з Хотина

30 вересня 2016 21:15

Перші два коментарі написані явно однією хворою людиною, або примітивним провокатором-кулявлобом. Ще одне підтвердження, що прихвостні всім "відомого-голохвастова" бачать конкурентку в особі Годнюк. Якщо про партію регіонів затасканий фейк, то про КПСС вже веселіше, розсмішило. КПСС і людина 70-х років народження(!), "ай молодець" стряпальник(ця).

Але все буде добре! Добро і розум переможуть!

avatar

Андрій - м.Хотин

01 жовтня 2016 13:53

Годнюк збирає всю неволоч для допомоги в Хотині! Всі розумні від неї відмовляються, залишається сміття таке. Бурбак її бачив дуже далеко, але баба шукає собі пригод. Шикарна кандидатура для Автомайдану і не більше! Жодна партія її не візьме. А кому треба ще покажемо її об'ятія з партією ригів і т.д. Годнюк на мило, прислжниця вічна.

avatar

Хотин

01 жовтня 2016 15:13

"ще покажемо...., на мило ...."

Ого, це що істерика, чи загострення? Та цей опус мабуть не бурбаківська "приСЛЖНиця вічна" писала. "Гарна підтримка і достойні шанувальники" в того, кого й дуже далеко ніхто не хоче бачити.  Одразу видно навколо кого справжнє сміття зібралось.

avatar

Мирослав

01 жовтня 2016 15:45

Любовь Алексеевна,держитесь,знаем Вас как смелую,принципиальную женщину.Энцефалопатов,дебилов мы вылечим,дураков к сожалению нет.Да поможет нам Бог!

avatar

Саша доктор.

02 жовтня 2016 19:37