Чернівецькі Автомайданівці відновили протирадіаційне укриття, але приміщення знову занедбали

Чернівецькі Автомайданівці відновили протирадіаційне укриття, але приміщення знову занедбали

28.09.2015, 21:16

В березні місяці цього року голова міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» Сергій Качмарський разом із небайдужими людьми та членами політпартії «АВТО-МАЙДАН» взявся відновлювати протирадіаційне укриття, що знаходиться за адресою м. Чернівці, вул. Івасюка 9.

Дане приміщення являється досить великим, площа його становить 410кв.м.,  поміщає воно в собі до 510 осіб. Стан, в якому воно перебувало, був просто жахливим, тому активісти вирішили його відновити.

Для того, аби довести бомбосховище до ладу, було витрачено чимало коштів. Крім того  там щодня працювали фізично, так як для початку активісти прибирали приміщення (було зібрано близько 3 тон сміття) та побілили його. До того ж було пофарбовано всі металеві конструкції, а також встановлено 25 новеньких лавиць. І що там відбувається зараз?

«Сьогодні я разом зі своїм однопартійцем Олександром Руснаком пішов перевірити, в якому стані зараз знаходиться протирадіаційне укриття - і був шокованим. На проведення робіт у ньому витрачалось багато фінансів та сил для того, щоб приміщення мало пристойний вигляд, та це не допомогло. Все запустили настільки – наскільки це можливо. Ми навіть не змогли зайти в середину, тому що там все залито водою та нечистотами. Щоб туди зайти  – потрібно запастись резиновими чобітьми. Запах стоїть жахливий, мешканці перших поверхів скаржаться. Лавки, які ми там встановили – гниють. Я не розумію цього. Якщо вже влада сама не хоче нічого зробити для покращення благоустрою нашого міста, та вирішити дійсно наболілі проблеми – то невже не можна було підтримати той порядок, який ми там навели? Також поруч із бомбосховищем по вул. Івасюка ведуться ремонтні роботи, і зірвано десятки квадратних метрів асфальту. Подивимось що буде через тиждень, безлад чи порядок» - розповідає Сергій.

Також голова міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» впевнений в тому, що голова Шевченківської райради Романчишин Андрій міг би якось посприяти тому, аби не трапилось такої халепи, та напевно йому просто байдуже. Жахливим являється те, що перед виборами в Чернівцях на дороги витрачаються мільйони гривень, а знайти невелику суму для того, щоб зберегти приміщення в належному стані – немає. Автомайданівці наголошують на тому, що люди, котрі не можуть виконувати своїх прямих обов’язків, та наводити лад в рідному місті – повинні цього навчитись, а вже потім господарювати в Чернівцях.

Про це повідомляє прес-служба партії. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

Сенсація?

Міська організація БПП сьогодні висунула на посаду мера Н.Якимчук. Це означає, що усі домовленості між НФ і БПП скасовано. Це означає, що Яценюк після повернення Порошенка із США стане екс-прем'єром, інакше киівське керівництво не благословило б цей крок Якимчук. Цікаво чи залишаться в списку БПП побратими Каспрука і Бурбака? Чи плюнуть вони на однопартійців, заради депутатства? Завтра все виясниться

avatar

28 вересня 2015 20:38

А в чому сенсація, відомо, що Каспрук відмовився висуватись від партії.

avatar

Василь

28 вересня 2015 21:15