Чернівецькі 'Автомайданівці' до Дня Святого Миколая зробили п'ять добрих справ!

Чернівецькі "Автомайданівці" до Дня Святого Миколая зробили п'ять добрих справ!

19.12.2015, 18:07

Чернівецька міська організація політичної партії «АВТО-МАЙДАН» до Дня Святого Миколая встигла зробити чимоло справ! Зокрема Сергій Качмарський, голова ЧМОПП "АВТО-МАЙДАН" разом зі своїм товаришом по спорту Віктором Боднаром минулого тижня із гостинцями завітали в спеціалізований будинок дитини, де перебуває близько 40 дітей дошкільного віку, а також долучились до акції по підготовці діток шкільного віку, які перебувають в школі-інтернаті N'4, до зими, яку організували студенти ФІПМВ на чолі із членом ЧМОПП "АВТО-МАЙДАН" Марією Жирядою. Автомайданівцями для дітей було передано велику партію смаколиків.

До того ж на початку цього тижня Яна Білецька та Марія Жиряда відвідали презентацію календаря "Успішні Чернівчанки", котрий був створений чернівецьким обласним благодійним фондом "Подаруй дитині життя" і міським жіночим клубом "Успішні Чернівчанки", та придбали презентовані календарі, кошти з продажу яких організатори свята спрямували на лікування онкохворих дітей Буковини.  

  А вже в п'ятницю, 18 грудня члени місцевого «АВТО-МАЙДАНУ», спортсмени ФПЧО, активісти, іноземці та просто небайдужі люди навідались в гості в геріатричний пансіонат для того, аби привітати стареньких зі святом Миколая. Як завжди, доброчинці прийшли не з пустими руками, із собою привезли 160 подарункових пакетів для кожного жителя будинку пристарілих. 

Як повідомили активісти - ніхто не залишився без уваги, вони завітали в кожну палату та особисто вручили подарунки в руки стареньким. В подарунковий набір входило, як завжди, все необхідне, а саме солодощі, соки та засоби гігієни. 

Велику подяку висловлює Сергій Качмарський, очільник чернівецької міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» своєму давньому товаришу, громадянину Туреччини Ілмазу Челіку, який відгукнувся на прохання допомогти у цій справі, та приєднався до благочинної акції.

«Нехай нашим можновладцям буде соромно за те, що допомогу нашим пенсіонерам надають іноземці. До того ж Ілмаз розповідає, що зараз в українського та турецького народу спільний ворог - Росія, тому на його думку просто необхідно підтримувати одне одного у складні часи» - розповідає Сергій. 

Також подяка за допомогу автомайданівці висловлюють і власнику ресторану "КЕНТ" Роберту Кочак.

Загалом свято виявилось душевним,  всі залишились задоволеними  подарунками та самими масштабами святкування!

Сьогодні ж, 19 грудня, ЧМОПП "АВТО-МАЙДАН" завітала до тих, хто завжди чекає на це свято із нетерпінням, а саме до маленьких пацієнтів гематологічного відділення чернівецької обласної дитячої клінічної лікарні. Активісти передали малюкам подарунки від Святого Миколая, та побажали їм найголовнішого - швидкого одужання!  Подарункові пакети із соками та солодощами отримали 16 малюків, а найменші віком від 1 до 3 років тепер мають нових друзів, а саме 6 пухнастих ведмежат.

Всього до Дня Святого Миколая автомайданівцями було зроблено 5 доброчинних справ, та вони розповідають, що це крапля в морі. Своїми діями активісти хочуть принести радість тим, хто потребує цього в першу чергу, та звернути увагу небайдужих мешканців та можновладців нашого міста на його проблеми та потреби обездолених людей! 

Сергій Качмарський, голова ЧМОПП "АВТО-МАЙДАН" розповідає про те, що все повертається сторицею, тому висловлює надію, що об'єднавшись, суспільство почне робити добрі справи! Також він вітає всіх чернівчан із Днем Святого Миколая, і бажає щастя кожному дому та добробуту нашій Україні!

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської організації політичної партії «АВТО-МАЙДАН» 

 

1