Чернівецькі активісти «БПП «Солідарність»  взяли участь у Форумі депутатів місцевих рад у Києві

Чернівецькі активісти «БПП «Солідарність» взяли участь у Форумі депутатів місцевих рад у Києві

14.12.2015, 15:49

 Майже два десятки делегатів, котрі представляли Чернівецьку міську організацію «Блок Петра Порошенка «Солідарність»,  минулої суботи  взяли участь у масштабному Форумі  депутатів місцевих рад, що відбувся у столиці. 

 До складу делегації з Чернівців увійшли депутати Чернівецької міської ради сьомого скликання від  фракції «Блок «Петра Порошенка «Солідарність» -  Василь Максимюк,  Володимир Сєхов, Ромео Скрипа, Віктор Савчук та інші.

 Очолила  міське представництво на Форумі  голова Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» , голова фракції «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у Чернівецькій міській раді Наталія Якимчук.

 Під час  Форуму було заявлено про те, що «Блок Петра Порошенка «Солідарність» на місцевих виборах  отримав серед інших політичних сил  найбільшу довіру виборців, відповідно, представництво у радах усіх рівнів: 8865 депутатів у місцевих радах і 289 депутатів у радах об’єднаних громад, де вибори відбувалися вперше. Загалом це -  9154 депутати.

Найкращі результати підтримки  партія отримала у десяти українських регіонах, у  тому числі й у Чернівецькій  області: на Буковині  «БПП «Солідарність» підтримали  майже 22% виборців.

 «Я би дуже хотів, щоби кожен з вас усвідомлював, що та висока довіра, яку виявили та продемонстрували виборці до нашої партії і та лідерська позиція , до якої вони кожного з нас піднесли, то насправді не нагорода. З точністю до навпаки  - це посилена відповідальність  за долю людей, за добробут громад, за перспективу країни», - заявив перед учасниками Форуму Президент України Петро Порошенко.    

 «Такий рівень довіри громадян  є свідченням підтримки політики, яка направлена на об’єднання країни, збереження її територіальної цілісності й  підтвердження наших євроінтеграційних прагнень, -   зазначила після завершення зібрання голова Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Наталія Якимчук.

 Під час перебування на Форумі  депутатів місцевих рад,  партійці Чернівецької міської організації Партії «БПП «Солідарність»  поспілкувалися з колегами з інших регіонів та народними депутатами України фракції Партії  «Блок Петра Порошенка», обговоривши, зокрема, бюджетні новації та зміни у податковому законодавстві.

Про це повідомляє прес-служба Чернівецької міської організації Партії «Блок Петра Порошенка  «Солідарність».

1