Чернівецьке «ШБУ №60» програло тендер миколаївській фірмі на ремонт доріг до Заставни й Путили

Чернівецьке «ШБУ №60» програло тендер миколаївській фірмі на ремонт доріг до Заставни й Путили

28.09.2014, 22:02

Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області 16 вересня уклала угоди з ПП «Євродор» на поточний середній ремонт автодоріг державного значення на суму 36,80 млн грн.

З них 33,70 млн грн. коштуватиме ремонт автодороги Т-26-02 Чернівці – Заставна – М-19 на ділянці км 4+150 – км 22+300. Передбачено зрізування кущів і чагарників, укріплення і досипка узбіч, влаштування тимчасового об’їзду транспорту, ремонт водопропускних труб, зміна покриття кам’яно-арочного мосту, ремонт дорожнього одягу проїзної частини, тротуарів, облаштування автобусних зупинок тощо.

Про це повідомляє видання Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Решта 3,10 млн грн. піде на ремонт автодороги значення Т-26-01 Чернівці – Вашківці – Путила – КПП «Руська» (окремими ділянками, які саме не уточнюється). Передбачено фрезерувальні роботи, укладання нових шарів покриття і ущільнення котками, перевлаштування бордюрів.

ПП «Євродор» зареєстроване у смт. Доманівка Микоаївської області на Артура Асланяна жителя с.Крижанівка, Одеської області. Свого часу в цьому селі були прописані Араік та Армен Амірханяни, оточення яких часто виграє дорожні тендери.

Єдиним конкурентом на обох тендерах було чернівецьке ТДВ «Шляхово-Будівельне Управління №60».

За умовами тендеру, оцінка пропозиції, окрім ціни (85 балів), включала також строк гарантійного обслуговування (максимум 15 балів за гарантію до 3 років). Який гарантійний строк пропонували учасники у протоколі торгів не сказано.

Джерело: Наші гроші з посиланням на «Вісник державних закупівель»

1


КОМЕНТАРІ (2)

Це адмінресурс у всій красі по заставні балотується бурбак, де опора, де чесно??????

avatar

роман

29 вересня 2014 00:19

Це ваш лакмусавий папірець і від цього буде залежати довіра народу до вас

avatar

до опори

29 вересня 2014 00:36