Чернівецька Самооборона Майдану: Втікача Білика  - за ґрати!

Чернівецька Самооборона Майдану: Втікача Білика - за ґрати!

16.08.2016, 21:53

Втікача за ґрати!

Не пройшло і року, як депутат-втікач Ростислав Білик повернувся до Чернівців. Більше того, він спокійнісінько гуляв чернівецькими вулицями, святкував з однопартійцями дні народження. Себто, вів себе так, начебто минулоріч 25 жовтня цей чоловік не підкуповував виборців у студмістечку, начебто він просто повернувся з довготривалого відрядження і ніколи не оголошувався поліцією у розшук...

Так, Самооборона Майдану Чернівців закликає чернівецьку спільноту і всіх небайдужих активізувтися і не дозволити регіоналам плюнути на Революцію Гідності і, переступивши закон, залишитись безкарним! Не забуваймо, безкарність породжує нові злочини! Білик зухвало підкуповував голоси студентів і шахрайським шляхом став депутатом Чернівецької міської ради. Попри те, що Нацполіція у Чернівецькій області днями повідомила, що справу Білика веде поліція Києва, - нам не варто втрачати пильності і спускати справу Білика на гальма.

Ми вимагатимемо правосуддя! Ми стежитимемо за діями поліції! Ми не можемо "проковтнути" черговий ригівський коник - хай живе безкарність! Тепер ані гроші, ані покровителі не мають впливати на хід цієї справи! Жити за тими канонами, які існували при попередній владі Януковича, Україна ніколи не буде! Українці вже не пробачать! Тож Білика - за ґрати! Слава Україні!

1


КОМЕНТАРІ (13)

avatar

Василий Забродский

16 серпня 2016 19:40

Вася. Перестань нюхать,у тебя мозг через уши начинает течь.

avatar

16 серпня 2016 20:02

оця самабарона це хто підар васько і бабка філька, швондери комуняки хедорука і контрабандіста "спитай бабака"?)))))))))))))) та пішли нафуй ! сцуки контрабандисні і корупційні, тварі ряжені   за 200 км в запоріжскій області , готуйте вазелін протерти своє очко ))))))))

avatar

Влад, Чернівці

16 серпня 2016 20:49

в желтое бандформирование "самооборона" входит МИЛЛИОНЕР-совладелец рынка Добробут Сереженька Лазарев (тусовался в понтовом войске Бурбака) , сельский парень с  фуфлыжным (купил поддельный) дипломом Василько Косменко и пара гопников с многочисленными ходками на зону.

Судя по петушиному писку "желтых" у Бурбака агония )))))

avatar

самооборона это кто ?

16 серпня 2016 20:55

вася задротоПроданський   втрися.  кокс по вусах  тікає,  на потенцію вліяє. Сприся, дурню, хворе і занюхане. Старий вже, а таку  пургу несеш, ригати хочеться. бурбак  той ще  мудак, але то шо ти виригуєш, то бл@, пере@бати хочеться, утирок.

avatar

Лангін Ростислав

16 серпня 2016 21:10

кого ти пере@ ати можешь дебил ? иди работать дистрофик недоделаный )))))

avatar

16 серпня 2016 21:26

зря ты вернулся

avatar

билык

16 серпня 2016 22:03

avatar

Leonid Iliuk

16 серпня 2016 22:23

Найприкольніше те, що не обговорюється бездіяльність славної поліції, а йде обливання лайном один одного. А в цей час людина , через яку студенти отримали по терміну, потягує славний коньячок та сміється над всіма. Має за що, його нерідне місто протягнуло гарний шкурняк.

avatar

!!!

16 серпня 2016 23:41

В американском  разговорном жёлтый цвет "yellow " означает "трусливый". Когда о ком-то пренебрежительно говорят что он трусоват, то говорят он "желтый".

Желтый цвет считается  цветом трусости, но жёлтые шарфики это совпадение.

Когда на Майдане расстреливали Небесную  Сотню,  ни один самообороновец не был убит или ранен.Их там не было. Парубий всем своим приказал стоять, а у самого Парубия в тот день внезапно случился инсульт. Это совпадение, конечно.Если б не инсульт, он бы конечно убийств не допустил. Ведь он был комендантом Майдана,  и оружие мимо Самообороны на Майдан бы не принесли. 

За два дня до событий в Одессе  туда приезжал Парубий и отдавал приказы сотникам Самообороны.Есть много видео в YouTube ,где эти сотники Самообороны расстреливают людей, выпрыгивающих из окон горящего здания. Конечно это тоже совпадение.. И никакие бойцы Самообороны не участвовали в преступлениях, потому что этого не может быть. Это ведь не банда какая-то, а патриоты.

Не было никакой винтовки Пашинского - он ведь борец с коррупцией, живёт в однокомнатной квартире на одну зарплату. К торговле оружием не причастен, шикарных особняков нет, а сын вообще в Макдональдсе подрабатывает.

Аваков - тот вообще кристальной честности человек. Кернеса не заказывал, к контрабанде в АТО не имеет вообще никакого отношения. Вооруженные частные батальоны-рейдеры отнимающие бизнеса - это все вражеская пропаганда и к Авакову  не имеет никакого отношения. 

Турчинову при жизни памятник надо поставить. Если бы не Турчинов, то Путин бы уже сто раз напал. А так Путин боится Турчинова и не нападает. И стену с Яценюком построили - даже птица не перелетит, не то что танки вражеские. Снарядом не прострелить - броня,а не стена! На совесть строили, каждая копеечка в работу пошла.

Зря народ партии Яценюка не верит  - они хорошие, все ради людей стараются. Все для фронта, все для победы! Надо голосовать за НФ,  иначе в Европу не пустят. 

Зачем говорите на них гадости, если жизнь в стране с каждым днем все лучше? 

avatar

до Забродського

17 серпня 2016 03:10

Мнение ваты не интерисует из за поребрика

avatar

17 серпня 2016 08:44

Мнение жёлтых тем более.

avatar

желтому анониму

17 серпня 2016 12:22

Забродський поц ти занюханий закрий свій писок вонючий і йди далі коксу нюхай, ти не просто так в Праймі в віп залі закривався, чим ти за бурбака кращий? тим що у фірташа бабло отримуєш? Ця самооборона була з початку працездатна доки пєтух лазарєв не затягнув її під яйценюка за що від старшого бурбака бабло отримував, а бурбак той по сьогодні бізнес в Криму веде!

васько бик натуральний у федорука в кишені сидить, сам тупий за тупішого ніколи ніякий крок самий не робив!

А по великому рахунку щоб навести порядок в місті потрібно всі політичні сили поганою мітлою з міста вигнати тоді глянь і порядок почнеться!

avatar

Бандера

17 серпня 2016 15:44