Чернівецька райрада більше не безголова: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Чернівецька райрада більше не безголова: що відомо (ОНОВЛЕНО)

27.07.2023, 13:33

Головою Чернівецької районної ради обрали Миколу Миколайовича Куцака.

Про це на своїй фб-сторінці повідомив депутат міськради від фракції "Слуга народу" Олексій Просяний.

"Вітаю Миколу Миколайовича Куцака з обранням на посаду голови Чернівецької районної ради! Ваша відданість і віра в нашу громаду є великим прикладом для нас усіх. Ми впевнені, що ваша робота буде на користь та для блага українського народу. Бажаємо вам міцного здоров'я, нескінченної енергії та мудрості у прийнятті важливих рішень", - написав Просяний і опублікував фото з ним.

 
 
Як повідомляє пресслужба Чернівецької обласної ради, новим головою Чернівецької районної ради став Микола Куцак від партії «Слуга народу». Відповідне рішення під час сесії ухвалили депутати. У пленарному засіданні взяв участь і перший заступник голови Чернівецької обласної ради Микола Гуйтор
 
Обирали нового очільника райради шляхом таємного голосування. За Миколу Куцака свої голоси віддали всі 36 депутатів.
 
Заступником голови став представник «Європейської Солідарності» Артем Жук. Його підтримали 34 депутати, двоє проголосували проти.

Про Миколу Куцака відомо, що у 2020-му році він балотувася до Чернівецької міськради від "Слуги народу", проте не пройшов.

У передвиборчій програмі партії зазначалося, що Микола Куцак - юрист-правоохоронець, офіцер запасу, учасник АТО. Навіть створили присвячений йому відеоролик:

 

Як відомо, попередній керівник райради Руслан Домніцак погоджений урядом на посаду заступника голови ОВА Руслана Запаранюка.

 Наразі Чернівецька райрада залишилася без жодного заступника.

 

Джерело:  molbuk.ua

1