Чернівецька ОДА танком посунула на книгарню 'Букініст'

Чернівецька ОДА танком посунула на книгарню "Букініст"

10.01.2013, 19:41

Як повідомила www.chas.cv.ua директор книжкового магазину "Букініст" Марина Лібанова, наразі в магазині комісія з ОДА, яка проводить інвентаризацію. В приміщенні Марини Львівни немає. В ОДА кажуть, що її й не треба, адже рада на минулому пленарному засіданні її звільнила.

Захищати магазин терміново прибули депутати обласної ради Курко, Салагор, Мельничук. Був в магазині також депутат міської ради Каспрук.

Представники ОДА пропонували опечатати магазин, оскільки не виявили на місці особу, яка відповідає за матеріальні цінності. Присутні депутати обласної ради попросили пояснити на якій юридичній підставі буде опечатано магазин. За словами депутатів, сесія наразі не закрита, тому  рішення щодо звільнення Марини Лібанової  вважати остаточним немає підстав. Адже на третьому пленарному засіданні депутати можуть ще раз переголосувати це питання. 

Правду каже пані Марина, що навколо цієї проблеми було більше розмов, аніж розробки конкретного плану дій в захист книгарень. І ці балачки ні до чого не привели. ОДА танком суне на книгарні. Тут не балачки потрібні, а конкретні дії.

Невідомо, чи подав до суду народний депутат Бурбак щодо незаконності рішення сесії.  Окрім того й пані Лібанова самотужки відстоює своє право на працю в суді, але той затягує справу і не приймає ухвалу про призупинення дії рішення сесії.

Передісторія питання: Культовий чернівецький "Букініст" сьогодні закритий

1


КОМЕНТАРІ (1)

avatar

Дан Бу

11 січня 2013 13:07