Чернівецька область уже може стати частиною Євросоюзу

Чернівецька область уже може стати частиною Євросоюзу

29.01.2016, 23:39

Про це йшлося на зустрічі голови облради з представниками проектів ЄСC.R.E.A.M. Europe PPP Alliance

Буковина уже може стати частиною ЄС. Таку думку висловив координатор проектів ЄСC.R.E.A.M. Europe PPP Alliance Зоран Єліч під час робочої зустрічі з головою Чернівецької обласної ради Іваном Мунтяном, участь у якій також взяли координатор згаданих проектів у Східній Європі Валерій Дімітров та керівник бюро Міжнародної торгової Палати ICC Ukraine Юрій Макаганчук.

На зустрічі також йшлося про основні засади державно-приватного партнерства та шляхи залучення міжнародних донорських коштів та коштів внутрішніх інвесторів на модернізацію інфраструктури регіону.

Керівник представницької влади регіону також поінформував шановних гостей про хід та перші результати реформи місцевого самоврядування на Буковині.

 - Я обов’язково донесу суть нашої сьогоднішньої розмови до голів об’єднаних громад Чернівецької області. Гадаю, що такий вид співпраці обов’язково їх зацікавить. Також обіцяю зробити усе від мене залежне, щоб вона була плідною, – відзначив Іван Мунтян.

Джерело: vidido.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

Напевне цей Зоран забагато випив, якщо несе таку маячню! А може це зовсім не маячня? Може європейські чиновники вже розірвали нашу країну на шматки, і Буковину вони бачать під Римунами? Галичину під Поляками? Закарпаття під Мадярами? А схід під Росіянами? Тоді гнати в шию цих горе-європейців!

avatar

БУКОВИНЦІ

30 січня 2016 00:24

1-ше: не реба від імені буковинців

2-ге не треба утрірувати

avatar

30 січня 2016 09:47

Альона вже є частиною європейської спільноти.

avatar

30 січня 2016 10:33