Чернівецька молодь - за 'УКРОП'!

Чернівецька молодь - за "УКРОП"!

07.10.2015, 15:52

Соціологічні дослідження, опитування громадської думки, прогнози експертів, дослідження рейтингу кандитаів і партій - неодмінний атрибут будь-якої передвиборної кампанії. Залишилося хіба що тоталізатор влашутвати і приймати ставки на виграш тих чи інших політичних сил або кандидатів.  Хоча, певно, десь  і такі  форми дослідження громадської думки існують, засновані на людському азарті.

Не стали винятком і нинішні вибори до місцевих рад. Одразу кілька чернівецьких сайтів організували своє власне  дослідження популярності кандидатів на посаду Чернівецького мера. Сказали також своє слово професійні соціологи.  І хоча жодне з таких досліджень не може вважатися репрезентативним, тому що найточнішу  соціологію все одно засвідчать самі виборці у день голосування, певні цікаві тенденції воно все таки засвідчує.

Не претендуючи на наукову достовірність результатів, організоване на популярному серед молоді сайті Геометрія.Чернівці дослідження засвідчило політичні уподобання молоді. Серед лідерів рейтингу - "Українське об'єднання патріотів УКРОП". Молодь робить свій вибір!

 

1


КОМЕНТАРІ (8)

Ви що, думаєте, що люди дурні? Зробили фейкове соцопитування, і думаєте, що тепер всі побіжать за вас голосувати? УКРОП, ваш рейтинг - 2-3%, а не 23. 

avatar

Оксана

07 жовтня 2015 13:42

Сміх тай годі!23 о/о Ткачук що з дубу впав!Їх межа 2 о/о !Гадайте минулі роки ,як це чудо на мера йшло!Рейтинг його був високий ,він сам його собі і на малював ,а результат 0!!!Так і зараз малює собі дуті рейтинги!Молодь Чернівців ніколи не вибери собі укроп сама продажна і гидка партія України!

avatar

Вася

07 жовтня 2015 13:47

Тішить, що партія молоді тримає гідно оборону незважаючи на тиск, адмінресурс і т.п.

avatar

Микола Дмитрович

07 жовтня 2015 14:27

Бажаю Вашій команді мужності, взаємопідтримки,покладаю на Вас великі надії. 

avatar

Галина

07 жовтня 2015 16:38

Укроп до бочки з огірками...

avatar

Чернівчани

07 жовтня 2015 19:15

Знаю,что Ткачут брал всех подряд.Кто промониторил кандидатов укропа? 100% в зборище каломойского залезло куча подонков. 

avatar

вопрос к знающим

07 жовтня 2015 21:11

Звичайна дешева маніпуляція впливу на свідомість людей, щоб дезорієнтувати виборця. Це вже проходили, Укріп придумайте щось оригінальніше, чи мізки туплять...

avatar

виборець

07 жовтня 2015 21:40

Порохоботам и ригоботам не подобається дивитися рейтинг де вони реально програють, тому і пишуть тут дурниці! Вийдіть на вулицю і запитайте простих людей, хто хоче голосувати за БПП чи щось подібне, типу край.., ніхто) люди хочуть молоді команди! Сьогодні це Самопоміч і УКРОП.

avatar

Народ

07 жовтня 2015 22:16