Чернівецька міськрада себе вичерпала - нардепи (відео)

Чернівецька міськрада себе вичерпала - нардепи (відео)

05.03.2017, 22:17

Політична вакханалія у Чернівецькій міській раді перетнула межу здорового глузду, переконані нардепи.

Про це повідомляє Буковинська правда bukpravda.cv.ua з посиланням на телеканал ТВА.

- Стосовно заяв Чернівецької міської ради, я вже не буду дивуватися, чим вони ще не займалися, підміняючи собою Верховну Раду України. Вони вводили мораторії на підвищення цін на перевезення, вони ухвалювали мораторій на підвищення тарифів (до речі, підвищили чи ні?), - зауважив Максим Бурбак, народний депутат України.

І те, що зараз відбувається на політичній арені міста, - це успішний реванш пострегіоналівських політсил, каже колишній очільник міста Микола Федорук

- Називаю фракцію "Самопомочі" у Чернівецькій міській раді відкрито: це філіал "Рідного міста". Вирішити цю проблему можуть самі чернівчани. Дуже просто, коли вони йдуть на вибори і стають власниками, або точніше - господарями долі міста майбутнього, - наголосив Микола Федорук, народний депутат України.

І найбільший злочин перед громадою міста, який вчинили нинішні депутати, - це неголосування за залучення гранту та кредиту на придбання нових тролейбусів, переконаний Микола Федорук. Провина ж тут цілком на депутатському корпусі. - Я тут розділяю позицію міського голови і позицію депутатів Чернівецької міської ради. Вони є абсолютно протилежні: міський голова дбає про все місто, а частина депутатів міської ради дбають про себе. Ось. А домовитись навряд чи вдасться, тому шлях (бажано, щоб якомога швидший) - це вибори і переобрання міської ради, - заявив Микола Федорук.

А ось у питанні шантажу перевізників та ультиматумів, перш за все перед громадою, то міський голова іде правильним шляхом, каже Максим Бурбак

- Є договір між перевізниками і містом - будь ласка, ви його підписували і повинні виконувати умови договору, якщо ні - штрафні санкції. Там усе передбачено. Друге: є різниця у фактичній вартості перевезення і в тарифі, який у місті. То, певно, депутати повинні були сісти і прийняти програму стосовно того, як забезпечити компенсацію, - підкреслив Максим Бурбак.

І грошові ресурси для цього є, адже бюджетна децентралізація уже дала свій позитивний ефект. Окрім того, відкритим залишається питання відповідальності Ростислава Білика за підкуп студентів на виборах 2015-го, в організації якого його звинувачують. Попри це, обранець не лише і далі почувається вільно, а й фонтанує ідеї на сесіях, каже Максим Бурбак. - Після того, як ця особа вчора заявляє, що треба кільце перед Садгорою на Європейську площу, тому що там розташований магазин їхнього головного спонсора, то я думаю, що в його випадку треба перейменовувати в площу прокурорів Якимчука та Мустеци. Або потім зробити площу правосуддя, - зазначив Максим Бурбак.

Тож усе це має стати початком процедури розпуску міськради. І до неї, кажуть нардепи, треба підійти надретельно. Адже будь-які рішення нинішні депутати намагатимуться оскаржити в суді, аби якомога довше триматися за свої крісла. 

1


КОМЕНТАРІ (7)

Що один, що другий - політичні лузери. А ви п.чорней їм "патрони підносите". А головна, що за файні "бумбони". Хай заховається Кобєвка, хоч він відомий "бумбонник"...

avatar

Юрій

06 березня 2017 08:22

Що один, що другий - політичні лузери. А ви п.чорней їм "патрони підносите". А головна, що за файні "бумбони". Хай заховається Кобєвка, хоч він відомий "бумбонник"...

avatar

Юрій

06 березня 2017 08:22

Третий лузер-Каспрук Леша. Три богатыря, тянущие Черновцы назад.А на месте Коли,я бы вообще молчал.Им правит месть за прошлое,как его чпокнули.

avatar

Сосо

06 березня 2017 10:27

Трохимович могоричі має виставляти ригівським запроданцям, якби не вони то й надалі би тягнув лямку мера, а на так курить бамбук, нічого не роблячи отримує гарну зарплатню. Відставкою Федорука риги собі і нашкодили, з Трохимовичем вони хоч якось могли домовитись, а з Каспруком договорняки не проходять під жодним соусом. Щоправда запроданці не думали, що Вітальку Піздєсять, Чернівчани навіть і за подачки не оберуть мером.

avatar

!!!

06 березня 2017 10:47

Це вже ВРУ, Кабмін і АП себе вже давно вичерпали! Пора міняти цих дармоїдів і казнокрадів!

avatar

Людмила Дудченко

06 березня 2017 12:26

Судячи з коментарів, Трохимович і Бурбак дістали Продана і компанію за живе. назвали все своїми словами. Респект!

avatar

Кирило

06 березня 2017 17:17

Баран ты,кирило,они достали всех черновчан.Так что хватит сосать и подлизывать.

avatar

Читатель

06 березня 2017 18:24