Чернівецька міськрада перетворилася на 'клуб інтересів Василя Продана'

Чернівецька міськрада перетворилася на "клуб інтересів Василя Продана"

26.11.2016, 23:56

Чернівецька міськрада перетворилася на так званий "клуб інтересів Василя Продана", і це "сліпий почує, а глухий побачить".

Про це повідомив депутат Чернівецької міськради від "Самопомочі" Олександр Ставчанський, йдеться у публікації сайту "Ініціатива 42".

"Насправді так, вона (група інтересів В. Продана, - авт.) існує, і всі це бачать. І мені би хотілося, щоб наша громада міста нарешті зробила якісь висновки. Я взагалі би пропонував ухвалити закон: якщо ти один раз уже був депутатом і за період свого депутатства нічого не зробив, то вже другий раз ти не маєш права балотуватися. У нас є депутати, які вже по три-чотири скликання обрані", - повідомив Ставчанський.

На запитання, як депутат почувається в такому політичному середовищі, Олександр відповів:

"Авжеж важко! На жаль, нині такий період у міськраді, коли ти як депутат нічого не вирішуєш. За тебе все вирішують, а ти лише сидиш збоку і спостерігаєш. Хочеться, щоб була робота з користю для міста. Бо через ці непотрібні дискусії і звинувачення реальні справи в місті блокуються…".

Також Ставчанський сказав, що йому "вистачить пальців на двох руках, щоб порахувати людей, які є адекватними у Чернівецькій міськраді".

"Мені вистачить пальців оцих двох рук, щоб порахувати людей, які є адекватними у міській раді. Але, на жаль, не в їхніх силах щось кардинально змінити. Я сподіваюся, що, можливо, хтось одумається, зробить якісь висновки і почне працювати на благо міста", - сказав він.

1


КОМЕНТАРІ (11)

Все ж таки Вася молодець, якщо всы кулявлобно-бомбонні псевдо ЗМІ тупо передруковують одне одного))

 

avatar

independent

26 листопада 2016 23:28

Вася-вася молодэц, смоктав у фирташа конеЦ!!)))

avatar

оксана

27 листопада 2016 00:40

Коментар "оксани" чітко характеризує морально-інтелектуальний рівень кулявлобних шавок-ботів, і за логікою речей їх господарів. Ці жмикрути навіть не хочуть нормальних людей за нормальні гроші найняти. Люди, що у "голову не лише їдять" за копійки працювати не будуть. А цим дебілам вистачає 2 гривні і бомбонів)))

avatar

independent

27 листопада 2016 14:02

Ставчанський правий - нормальних депутатів в міській раді, які не продалися за фірташевсько-проданівські 30 срібняків можна перелічити на пальцях двох рук. Якщо тим, хто пішов від "Рідного міста" не дивуєшся - вони зразу своїм вибором повідомили, що ідеали вчорашніх регіоналів це їх ідеали, то гидко дивитись і слухати тих депутатів, які гонорово йшли в міську раду від Свободи, Самопомочі, Народного контролю, Батьківщини, Солідарності. Тепер забули про свої партійні ідеали і слухняно підгавкують Продану. І якщо ця гидота думає, що чернівчани цього не чують і не бачать, то вони глибоко помиляються.

avatar

Кирило

27 листопада 2016 14:25

Ни для кого не секрет, что Бурбак оформил на Ставчанского часть своего  автобизнеса. Миллионные декларации Ставчанского для отвода глаз, все принадлежит Бурбаку. Ставчанский - зиц.председатель Фунт. О какой финансовой независимости может идти речь? ))))) Ставчанский полностью подконтролен Бурбаку. 

Вменяемый адекватный человек бросает беременную жену и идёт в АТО на передовую умереть под пулями?! ... На кого рассчитана эта байка ?!  ))))  Скорее всего на идиотов. Все делалось чтобы получить корочку участника. Многие помнят историю с понтонными войсками Бурбака. Бурбаковские друзья-участники понтонных войск - Кавуля (совладелец рынка Красноармейский), Лазарев (миллионер, директор рынка Добробут),  получили хорошие "хлебные" должности.

Ставчанский был помощником у скандально-известного члена партии НФ - Юры Ватаманюка. Как известно, рейтинг яценюковского проекта НФ не давал шансов завести своих депутатов в мэрию. Поэтому своих людей засовывали в другие партии.  Все они защищают интересы клана Бурбака, и как известно, Продан - враг Бурбака.

Причина заявлений Ставчанского банальна и видна как на ладони- на днях депутаты черновицкого горсовета решили обратиться в министерства и ведомства  провести расследования по назначениям  бурбаковских друзей -Ватаманюка, Кавули,  Лазарева.. и "финансово независимый" от Бурбака  Ставчанский вынужден озвучивать тезисы своего хозяина - Бурбак хороший, а Продан зло, секретарь не нужен, депутаты плохие, не слушаются Бурбака...  

avatar

много вопросов к словам Ставчанского

27 листопада 2016 15:32

Кирилл,  перестань писать тупости. Ты тупой и в укропе обосрался. Иди работать бездельник. Тебе ничего не светит, нигде ты не устроишься и даже девочки тебя не любят.

avatar

27 листопада 2016 15:35

Намагання проданівських лакуз відбілити свого шефа мали б сенс, якби чернівчани дивились сесію в інтерпретації проданівського променя. Але маємо можливість дивитись цей цирк наживо. Тому виникає лише одне питання: яка ціна кожного конкретного голосування в інтересах Васілія Сафронича і чи голос свободівця Ілюка і звично-продажної Сорохан є дешевшим, ніж голос начебто самостійно опозиційних Буреги і Пуршаги.

avatar

Об'єктивно

27 листопада 2016 15:44

Ты "объективно" смотришь в книгу, а видишь фигу. Объективно ты тупой как валенок, но считаешь всех вокруг такими же тупыми как ты сам.

avatar

27 листопада 2016 15:48

Василий,ты на правильном пути.Повылазили гады,а  начали мутить эти суки еще при юще.Дави их Вася,дави.За вами ваши избиратели-черновчане,а не рогули.

avatar

Черновчанин

27 листопада 2016 17:05

Ставчанського давить жаба що кулявлоби Ватаманюк, Лазарєв і Кавуля отримали жирні посади, а він ніхто і звати його ніяк!)))

От і вислужується перед Бурбаком аби теж перепав шматок ласого пирога!)))

avatar

Людмила Дудченко

27 листопада 2016 18:35

Так само вислуговується, як Козлова у минулому скликанні! Результат - гавномьот залишився за бортом!)))))

avatar

Людмила Дудченко

27 листопада 2016 18:38