Чернівецька міськрада на вимогу обурених жителів таки ухвалила програму «Комфортне місто»

Чернівецька міськрада на вимогу обурених жителів таки ухвалила програму «Комфортне місто»

24.02.2018, 11:57

Сесія розпочалася із виступу з трибуни представника будинку на бульварі Героїв Крут, 4 Павла Поповича, який намагається переконати депутатів ухвалити вказану програму.

Він висловив обурення через заяви окремих депутатів, які після попередньої сесії міськради говорили, що жителів Чернівців скликали до міськради політики.

Чернівецька міська рада підтримала програму "Комфортне місто" у редакції, яка була запропонована департаментом житлово-комунального господарства.

Це сталося сьогодні на черговій сесії міськради. 

Зокрема, до міськради прийшли обурені мешканці міста, які вимагали повернення фінансування об’єктів, яке було раніше затверджене департаментом ЖКГ, але вилучене з програми внаслідок прийняття так званого "проекту депутата Ковалюка".

Після майже годинних дискусій за участю депутатів, міського голови та керівника ОСББ з бульвару Героїв Крут, міськрада 25-ма голосами ухвалила рішення про підтримку програми "Комфортне місто" у редакції департаменту ЖКГ.

Водночас міськрада ухвалила рішення про створення робочої групи, яка визначатиме пріоритетність фінансування об’єктів цієї програми.

Нагадаємо, 22 лютого понад сотня чернівчан прийшла до сесійної зали міськради з вимогою ухвалити програму "Комфортне місто". Вони на 7 годин заблокували вихід із зали депутатам. Люди висловили обурення через те, що депутати міськради на одній з попередніх сесій ухвалили програму "Комфортне місто" у редакції депутата "Самопомочі" Богдана Ковалюка, в якій вилучене фінансування низки важливих об’єктів міста.

Щоправда, того дня депутати так і не виконали вимоги жителів - ввечері міський голова оголосив перерву в роботі сесії до суботи.

Джерело:  molbuk.ua
1


КОМЕНТАРІ (2)

Тобто у міську раду може прийти будь хто і силою протягнути своє питання !? Каспрук з фронтовиками остаточно розвалює самоврядування в Чернівцях ! Каспрук з Федоруком і Бурбаком роблять все щоб поняття депутат було б обпаплюжене ! Розвалюють горе політики Каспруки, Федоруки, і Бурбаки Україну.

avatar

Глядач

24 лютого 2018 12:46

Тобто, з вашої точки зору місцеве самоврядування -це коли програма, яка пройшла через всі комісії, розроблена з врахуванням соціальних петицій чернівчан, проектів, які перемогли, за ніч замінюється програмою, яку з під поли дістав маріонетка Продана Ковалюк? Щось з вашого коментаря шановний вухи Василя Сафронича стирчать! 

avatar

до глядача

24 лютого 2018 18:30