Чернівецька міськрада дозволила фірмі депутата  від 'Самопомочі' придбати землю під вікнами у сусідів Кобевка

Чернівецька міськрада дозволила фірмі депутата від "Самопомочі" придбати землю під вікнами у сусідів Кобевка

30.06.2017, 23:27

Чернівецька міська рада дозволила фірмі "Віктор ЛТД" придбати земельну ділянку на вулиці Алма-Атинській, 3-Б під будівництво магазину.

Відповідне рішення під час першої спроби голосування підтримав 21 депутат, а під час другого голосування - 23. 

Перед розглядом цього питання міський голова Олексій Каспрук зачитав заяву депутата "Самопомочі" Богдана Ковалюка про наявність конфлікту інтересів, у зв’язку з чим він не братиме участь у голосуванні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сусіди Кобевка проти спорудження магазину, яке планує фірма депутата Ковалюка від "Самопомочі"

Пізніше депутатам на моніторі продемонстрували світлини із території, щодо якої розглядається питання.

"Це приміщення, на даху якого знаходиться історично подвір’я, стоянка, виходи з під’їздів. За планами Богдана Івановича, там має бути споруджено двоповерховий заклад. Тобто, будемо мати таку саму ситуацію, як з Комарова, 23-25. Навіть не сумнівайтеся", - прокоментував проект рішення Каспрук.

Відповідно до ухваленого рішення, підприємство "Віктор ЛТД" отримало від міськради дозвіл на викуп ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Як відомо, одним із засновників фірми "Віктор ЛТД" є депутат Чернівецької міськради Богдан Ковалюк. Підприємство зареєстроване у селі Вікно Заставнівського району.

Раніше повідомлялося, що жителі мікрорайону висловили обурення через будівлю на вулиці Алма-Атинській, де фірма депутата міськради Богдана Ковалюка планує збудувати двоповерховий магазин.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (2)

Тепер надія тільки на мера. Якщо він не накладе вето "війни" між депутатом -запроданцем та мешканцями не уникнути.

avatar

02 липня 2017 11:13

Юра, тебе погано інформували. Ця точка навпроти вікон пані Вишневсьої, а Кобевко (Ольга. тому варіант прізвища у заголовку з неправильним закінченням) живе через будинок.  

avatar

Чорнею

06 липня 2017 13:08