Чернівецька міська рада підтримала Обшанського

Чернівецька міська рада підтримала Обшанського

04.09.2017, 22:19

Чернівецька міськрада підтримала електронну петицію щодо встановлення підземних контейнерів для сміття у місті. Відповідне рішення міськрада ухвалила сьогодні на черговій сесії більшістю голосів депутатів.

Наразі департамент житлово-комунального господарства міськради до 1 січня 2018 року має розробити комплексну програму із встановлення таких контейнерів.

- Підземні контейнери дозволять економити площу проїжджої частини чи тротуару, особливо у центральній частині міста. Один підземний контейнер зберігає 5 кубометрів сміття та замінює 5 звичайних баків. Такі баки функціонують у країнах Європи та містах України. Зокрема,  Києві, Львові, Мукачево  тощо.  Ці контейнери сучасні, місткі, виглядають охайно, адже у чернівецьких дворах часто стоять брудні контейнери, повні сміття, вони займають багато місця, а мешканці скаржаться на неприємний запах, - розповів ініціатор збору підписів під петицією Сергій Обшанський. 

Нагадаємо, раніше е-петиція щодо підземних смітників набрала необхідну кількість голосів."Підземні контейнери для сміття — це практичне і екологічне рішення, яке зберігає архітектуру та створює комфортні умови для мешканців та гостей міста Чернівці. Вони обладнані сонячними інформаційними панелями та спеціальними датчиками, які повідомлятимуть диспетчера про заповненість бака. Крім того, у нових урнах працює протипожежна система - на випадок, якщо всередину потрапить предмет, що може спричинити загоряння", - йдеться у тексті петиції.

https://www.0372.ua/

1


КОМЕНТАРІ (1)

полный бред ,для всего этого цирка под названием общанский нужно еще спецтранс .

avatar

бред

05 вересня 2017 16:21