'Чернівецька міська рада коїть неподобства,  тому що Куліш «злив» Продану вибори 2015 року', - думка

"Чернівецька міська рада коїть неподобства, тому що Куліш «злив» Продану вибори 2015 року", - думка

15.03.2017, 18:37

Під час перерви у роботі Верховної Ради України голова фракції «Народний Фронт», народний депутат України Максим Бурбак активно працював на своєму виборчому окрузі: приймав громадян, спілкувався з буковинцями.  В інтерв’ю парламентар поділився власним баченням актуальних проблем міста і області. 

«ЧАС ПІСЛЯ УСУНЕННЯ МИКОЛИ ФЕДОРУКА  –  ПЕРІОД РУЇНИ В ІСТОРІЇ ЧЕРНІВЦІВ»

- Нещодавно депутати Чернівецької міськради, «попрацювавши» аж дві години, на пропозицію Богдана Ковалюка з фракції “Самопоміч”,  вкотре взяли перерву. На позачергову сесію, що мала відбутися 14 березняз'явилося аж семеро із 42-х депутатівСкільки це ще буде тривати?

- Час після усунення Миколи Федорука й по нині – це  період руїни в історії Чернівців. Це час згаяних можливостей, коли прем’єр-міністром, міністрами Кабінету Міністрів України були чернівчани,  і можна було чимало зробити для міста. Містечкові політикани розміняли ці шанси на задоволення дрібних амбіцій і підкилимні ігри Василя Продана. Зграя дрібних політиканів взяла у заручники все місто. З ними немає про що домовлятися. Їм байдуже до інтересів громади. Те, що Продан – людина Фірташа – не секрет. Вони навіть не усвідомлюють, що увійдуть до історії міста, як зграя, яка не давала Чернівцям розвиватися. Їхні діти й онуки будуть це читати про них.  Стиль роботи депутатів із «більшості» міської ради давно став елементом політичної дискусії. Чиновники змушені цілими днями висиджувати на цих депутатських шоу, а коли їм працювати? Це управлінський колапс!  Це було п’яте пленарне засідання лютневої сесії, яка розпочалася ще 23 лютого, і його знову відклали.  Бачимо, що ця рада просто недієздатна. Вона приречена на переобрання. Це доконаний факт! Громада у праві вимагати переобрання таких депутатів. Як народний депутат, буду ставити це питання у Верховній Раді України: вимагати переобрання міської ради у Чернівцях. Вкотре наголошую, що Чернівецький міський голова Олексій Каспрук теж готовий до перевиборів. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Федорук: "У нас вже є цілий стос документів про порушення Чернівецької міської ради. Процес розпуску іде!"

- Чому так відбувається?

   -         У мене є велике зауваження до наших колег з Блоку Петра Порошенка. Зараз усім нам гикається через те, що Володимир Куліш «злив» вибори 2015 року. За що його справедливо було звільнено з посади першого заступника голови Чернівецької ОДА. Усі неподобства Чернівецька міська рада коїть  тому, що Куліш домовився з Папієвим, з Мунтяном і з Проданом. Де виступав опозиціонер Саакашвілі? На каналі «Чернівецький промінь», який асоціюють з Василем Проданом. Це чоловік народного депутата України Оксани Продан – першого заступника голови фракції Блок Петра Порошенка  у Верховній Раді України. Можна казати все що завгодно, але пояснити таке – неможливо. Якщо щось не подобається у діях влади –  пиши заяву, виходь з фракції, йди в опозицію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейські закони Оксани Продан VS рішень фракції екс-регіоналів, тушок Батьківщини та залишків олігарха Фірташа, яку очолює її чоловік Василь

ПОВНИЙ ТЕКСТ ІНТЕРВ'Ю ЧИТАЙТЕ ТУТ: Максим Бурбак: «Треба думати, який слід залишиш в історії»

 

1


КОМЕНТАРІ (5)

 Максимка ти що куриш??А ти згадай як привів псів з автоматами на вибори і по 500 гр видавав за голос. А скоро потрібно буде за все відповідати і аваков не спасе ( приклад Насірова) 

avatar

Ало гараж!

15 березня 2017 20:26

Ну , кулеш ще той фрукт , продае усіх , пачками .людина без честі та гідності. 

avatar

сатана

15 березня 2017 22:47

и кто пиарит этого вора . электростанцию забыли ? и тд . предать забвению .кобевко а ну подай компромат . у тебя целых три папки на этого хероя всех времен и народов.

avatar

бадыка

16 березня 2017 08:37

Максим, период "втрачених можлиовстей" и как результат "руїни міста Чернівці "   лежит как раз на вашем друге  Федоруке. Что так память тебя подводит? Ты забыл, как Рынжук на сотни миллионов долларов ограбил Калиновский рынок? А может ты забыл, кому принадлежит украденный Гравитон и Добробут? Если бы вы со своим Федорук ом меньше грабили Черновчан, то сегодня бы не стояли вопросы Водоканала, Троллейбусного депо, ремонта  Б.Хмельницкого 

avatar

Сева

16 березня 2017 13:07

дурню, скики зробиу фидорук ви хоч покрасьте , засранци 

avatar

василе

16 березня 2017 17:25