Чернівецька кондукторка нецензурно облаяла дитину, - джерело

Чернівецька кондукторка нецензурно облаяла дитину, - джерело

25.06.2018, 19:05

У Чернівецькому тролейбусному управлінні розпочато службове розслідування щодо кондукторки тролейбусу №1, яку звинуватили у тому, що вона намагалась висадити з громадського транспорту дівчину, котра хотіла оплатити проїзд 50-гривневою купюрою.

Про це кореспонденту molbuk.ua повідомив в.о. керівника комунального підприємства Михайло Олексюк.

Чернівчанка Аліна Дашкевич на своїй ФБ-сторінці повідомила, що 24 червня о 15.30 її дочка сіла в тролейбус першого маршруту на зупинці "Соборна площа"

"Розразовувалась цілою 50-гривневою купюрою. На це кондуктор сказала, що у неї немає здачі і щоб дочка вийшла на наступній зупинці. На "Рязані"кондуктор викликала водія, щоб висадити мою неповнолітню дочку. За дитину заступилися люди і тролейбус поїхав далі. Одна з пасажирів (яка підтримувала позицію кондуктора) розміняла гроші дочці. Розрахувавшись за проїзд, моя дочка почула море нецензурних слів з боку кондуктора", - написала жінка, закликавши відгукнутись усіх очевидців цієї події.



У відділі кондукторів Чернівецького тролейбусного управління кореспонденту molbuk.ua повідомили, що повну та об’єктивну інформацію щодо цієї події нададуть вранці 26 червня.

"Сьогодні ця кондукторка працює цілий день. Завтра вранці вона прийде, і будемо розбиратися. Тому повну інформацію щодо цієї ситуація зараз надати не можу", - повідомила співробітниця тролейбусного управління.

molbuk.ua

1