Чернівецька «Батьківщина» долучилася до прибирання міста

Чернівецька «Батьківщина» долучилася до прибирання міста

28.04.2015, 11:40

У суботу буковинські партійці ВО «Батьківщина» долучилися до Всеукраїнської акції «Зробимо Україну чистою». Як повідомляє прес-служба Чернівецької обласної організації ВО «Батьківщина», активісти міської парторганізації та чернівецької «Батьківщини молодої» прибрали сквер біля автостанції в районі кемпінгу в обласному центрі. Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО "Батьківщина". 

Місце для суботника було вибране невипадково: сквер розташований далеко від центру, натомість людей там упродовж дня перебуває дуже багато, адже поруч – приміська автостанція. Тож кількість сміття, яке викидають самі люди, величезна: пластикові пляшки, пакети, бляшанки, папірці…

«Наша акція – це не лише прибирання території, а й демонстрування власним прикладом, як треба ставитися до довкілля, - сказав під час акції голова міської парторганізації Юрій Скорейко. – Адже сміття – це не лише неестетично, а й шкідливо для нас, мешканців. Тож прибирання – це не лише дань красі, а й раціональний крок. Старе гасло «Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять» залишається актуальним. Прибраний нами сквер має своєю чистотою спонукати перехожих не смітити».

1