Чернівчанин заявив, що через відкати та махінації з обілечуванням за торгівлю на території Калинівського ринку громада Чернівців щомісяця втрачає мільйони гривень

Чернівчанин заявив, що через відкати та махінації з обілечуванням за торгівлю на території Калинівського ринку громада Чернівців щомісяця втрачає мільйони гривень

29.08.2019, 20:59

 Сьогодні на сесії міської ради чернівчанин Александр Сапунов озвучив свою позицію стосовно деяких аспектів діяльності МТК «Калинівський ринок».

- Ще минулого року я порушив питання відкатів та обілечування за здійснення торгівлі на території ринку, про що була написана відповідна заява до правоохоронних органів. Дана діяльність щомісячно приносить мільйонні збитки для громади Чернівців, а на території самого комунального підприємства взагалі нічого не робиться для покращення умов торгівлі підприємців. Як наслідок підприємці переходять з території МТК « Калинівський ринок» на приватні торгівельні площі які знаходяться у власності комерційних структур.

- На мою заяву в правоохоронні органи за рік часу досі не спромоглися відповісти, то вбачаю за необхідне подати до суду, з вимогою внести моє повідомлення «про фінансовий злочин посадовою особою, або групою посадових осіб» в єдиний реєстр досудових розслідувань, та нарешті заставити правоохоронців виконувати свої обов’язки.

Чернівчанин вимагає звільнити корупціонерів - від заступника міського голови до директорів комунальних закладів міста. 

- Я дякую всім, хто долучається до започаткованої мною роботи по виявленню негідників та мародерів, які зневажають наше місто і думають лише про свої кишені, - розповів   Александр Сапунов.

1