Чернівчанин створив незвичайну мапу всіх непрацюючих ліхтарів міста

Чернівчанин створив незвичайну мапу всіх непрацюючих ліхтарів міста

28.12.2016, 21:58

Активіст та підприємець Артем Жук вже впродовж 3 років намагається зробити місто Чернівці найкращим. Він забезпечив для чернівчан комфортне місцеперебування в центрі, але не збирається зупинятись на початому. Про розмову з Артемом пише vsemisto.info.

Саме Артем лобіював у міській раді встановлення парклетів, також він облаштував прилеглу територію навколо них. Нещодавно активіст створив незвичайну мапу, на ній зображено всі неробочі ліхтарі міста. Він передав її до комунального господарства, щоб освітлення було повністю відремонтоване.

Артем наразі готує проект розвитку вулиці Івана Франка. Хлопчина впевнений, що почати необхідно з однієї вулиці, а отримавши результат, переходити до загальної проблеми та вирішувати питання більш масштабно. По-перше, легше почати з малого, а по-друге, міська рада може стикнутись з певними проблемами при виконанні, якщо одразу взятись за ціле місто, а спираючись на досвід з вулицею І. Франка, все вийде без проблем. В цьому певен Артем і він настроєний досить рішуче.

 Артема нарекли громадським інспектором з благоустрою Чернівців. Щодо сміття навколо парклету, який встановили завдяки активісту, Артем коментує: “Він і так встановлений замість смітника, отже це прогрес. Насправді Зелентрест прибирає це місце. Але ж більшість чернівчан аморфні створіння, якими були, такими й залишились”. З нетерпінням чекатимем на оновлену вулицю Івана Франка та віримо в те, що в Артема вистачить мотивації зробити місто кращим для нас.

За матеріалами www.vsemisto.info

1


КОМЕНТАРІ (1)

Не люблю рыжих да ещё с такими фамилиями. И парклет  убогий

avatar

у активиста нет вкуса

28 грудня 2016 22:08