Чернівчанин Олександр Хомич - кращий клубний арт-директор 2016

Чернівчанин Олександр Хомич - кращий клубний арт-директор 2016

27.05.2016, 23:56

26-27-28 та 29 травня у Львові відбулася сьома щорічна музична конференція і церемонія нагородження WEST NIGHT LIFE AWARDS 2015/2016  за заслуги в розвитку клубного руху Західної України!

Цьогорічна конференція була присвячена розвитку  музичної індустрії та діджеїнга.

Участь у конференції традиційно беруть музиканти,  діджеї - номінації:  Trance, Techno, DnB, House, R&B, Breaks, Pop; продюсери, промоутери,  арт-директори (адміністрація нічних клубів),  МС (ведучі),   PR менеджери,  піджеї, стрип денсери,  учасники балетів, артисти оригінального жанру, представники лейблів, магазинів діджейського обладнання, букінг-менеджери. 

МЕТА АКЦІЇ: об'єднати діячів клубної культури, а також клуби з Західної України з метою підняття Клубної Культури на вищий рівень.

ДЕВІЗ АКЦІЇ - Нас повинні знати ВСІ!!! 

Переможців визначали за результатами таємного голосування експертів у різних номінаціях. Обов'язково враховувалося, що кожний номінант особисто зробив для розвитку Клубної культури міста, області, України загалом.  

Чернівчанин Олександр Хомич, який нині керує  одним з нічних клубів Тернополя, був відзначений як кращий клубний арт-директор 2016 року. 

Нагородження проводилося упродовж двох днів. 

Кілька років тому Олександр Хомич вже отримував нагороду від WEST NIGHT LIFE AWARDS, як кращий МС (ведучий).



 

1