Чернівчанин Максим Бурбак очолив  польсько-український транспортний комітет

Чернівчанин Максим Бурбак очолив польсько-український транспортний комітет

25.09.2015, 12:31

У рамках проведення коференції TRAKO 2015 у Гданську відбулася презентація польсько-українського транспортного комітету. Учасники форуму говорили про його завдання і цілі. Стенд профільного міністерства Польщі на конференції TRAKO 2015 став найбільшим майданчиком для знайомства та спілкування представників залізничної галузі. Співголовою комітету від України став буковинець, народний депутат України Максим Бурбак. 

- Подякував за велику довіру мені та моєму колезі Богуславу Ковальськи очолити даний комітет, - розповів народний депутат України Максим Бурбак. -  І велика подяка польському народові за підтримку України в боротьбі за своє європейське майбутнє. Прикро, що ні стенду Мінінфраструктури, ні бодай стола та стільця з найвищими представниками Укрзалізниці не знайшов. Отак ми шукаємо інвесторів. А зацікавленість в ринку залізничних перевезень аж зашкалює. Знайшов стенд українських виробників. Поспілкувались, звичайні проблеми (корупція, бюрократи, тендери), обмінялися контактами, зобов'язаний допомогти. Наступного року дана конференція буде в Берліні. Міністерству інфраструктури треба було б вже готуватися до участі в ньому. Пропоную повну допомогу та співпрацю.

1


КОМЕНТАРІ (1)

У  нас  завжди   НЕ  ВСЕ ГАРАЗД.  Що  міністерство,  що  сьогоднішній  Міністр,  що  співголова  і єкс-Міністр ,  пан  Бурбак...  Адже  розвал  Міністерства  почався  і  пішов  саме   "під  його  чутливим  керівництвом".   КІНЦЯ  він  дійшов   при  Пивоварському.  Дії  цих  Міністрів,  як  і дії  їх  Премьер Міністра,  довели  галузь, що  при  Кирпі  була  НАДПРИБУТКОВОЮ,  до  злочинно-ЗБИТКОВОЇ.

avatar

Маргарита

25 вересня 2015 10:10