Чернівчани записали відеопривітання для воїнів

Чернівчани записали відеопривітання для воїнів

31.12.2014, 16:57

Волонтери, посадовці, співаки і ведучі передали привіт всім, хто на Сході воює з ворогом та не зустріне Різдвяні свята з рідними людьми. Ініціатором виготовлення чотирихвилинного відеоролику стала начальник управління суспільних комунікацій ОДА Марина Тимофійчук.

- Наші чоловіки найвідважніші, для них ми передаємо вітання - на передову. Воїни, Герої наші! Вся країна хоче їх бачити живими, здоровими, з перемогою у колі своєї сім'ї. Я знаю, так і буде! – поділились своїми переживаннями Марина Тимофійчук. – Ми можемо займатись новорічними клопотами, прикрашати ялинку у квартирі, накривати стіл. У теплі. І мало хто задумується, що ми можемо це робити лише завдяки нашим бійцям. Поки ми тут відпочиваємо, хтось копає окопи, чатує у болоті та снігу, дає відсіч ворогу. Вони мають таке саме право на щастя. Аби хоч якось їх долучити святкового настрою, ми й привітали кожного військового, побажали їм триматись і вірити, що все закінчиться нашою перемогою.

1


КОМЕНТАРІ (3)

Незрозуміло з якою перемогою ми їх чекаємо? Ми Чекаємо скорішого припинення конфлікуту і повернення наших героїв додому!!! ДОДОМУ!!! Політики повинні домовлятись, а не підбурювати конфлікти.Слава Україні!

avatar

Чернівчанин

31 грудня 2014 17:15

НАЙКРАЩЕ ЖИТТЯ СОЛДАТІВ БЕРЕЖЕ МИР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

avatar

1

31 грудня 2014 19:19

ВОНО не дозволить. То чим зображати пающіє труси - оно же директор департаменту ОДА, гайда на передову і не дозволяй))))))))))))

avatar

Критик

31 грудня 2014 19:22