Сусіди Кобевка проти спорудження магазину, яке планує фірма депутата Ковалюка від 'Самопомочі'

Сусіди Кобевка проти спорудження магазину, яке планує фірма депутата Ковалюка від "Самопомочі"

23.04.2017, 20:49

У Чернівцях жителі мікрорайону висловили обурення через будівлю на вулиці Алма-Атинській, де фірма депутата міськради Богдана Ковалюка планує збудувати двоповерховий магазин.

Про це йдеться у сюжеті телеканалу ТВА.

Аби розібратися у ситуації, міський голова Чернівців створив відповідну комісію. 

Заступник мера Володимир Середюк повідомив, що земля під цією нерухомістю перебуває в оренді. Але минулого року, мовляв, підприємець звернувся до міськради з проханням викупу ділянки під цим майном.



"Мова йде про 140 кв.м. Наразі це питання ще не виносилося на сесію, а розпорядженням міського голови створена робоча група. Оскільки паралельно з цим зверненням є ще й колективне звернення сусідів, які виступають категорично проти викупу земельної ділянки", - сказав Середюк.

Він зазначив, що підприємець юридично має повне право на викуп цієї земельної ділянки, проте робоча група повинна знайти компроміс.

Магазин перебуває у власності ТзОВ "Віктор ЛТД", одним із засновників якого є депутат Чернівецької міськради від "Самопомочі" Богдан Ковалюк.

Сам обранець на виїзне засідання не прибув, а його представники відмовились від коментарів.

Джерело: molbuk.ua

1


КОМЕНТАРІ (3)

  З заголовку посміялася: по-перше, П. Кобевко вже давно не живе на Алма-Атинській, по-друге, впевнена, що комісію викликали власники магазину, що межує з цим, який нібито збираються реконструювати. Якшо шо, то я жителька вул . Алма-Атинської
avatar

Світлана Гнилозуб

23 квітня 2017 20:01

Як завжди, телеканал ДНО всю інформацію перекрутить за бомбони!)))

avatar

Людмила Дудченко

24 квітня 2017 13:29

тупо політична розправа з боку каспрука та народного фронту

avatar

студент

25 квітня 2017 11:58