Чернівчани обурені через незручний час показу 'Гуцулки Ксені'

Чернівчани обурені через незручний час показу "Гуцулки Ксені"

08.03.2019, 20:01

Чернівчани обурюють, що вітчизняні фільми в комунальному кінотеатрі ставлять у незручний для глядачів час, який аж ніяк не сприяє касовим зборам українських картин.   

Знову до теми прокату українських фільмів... Сьогодні пішла купити квитки на фільм до кінотеатру "Чернівці", втішилась афішею "Гуцулка Ксеня" - О! нова українська стрічка! та ще й жанр - мюзикл... проте зразу здивування і обурення - Знову один єдиний сеанс на 9.50! - розповіла чернівчанка, архітекторка Liolia Vandiuk.Не стрималась, хоча дуже поспішала на ділову зустріч, і звернулась до директора "Чому? Чому, коли всі на роботі, чому, коли всі студенти, школярі на навчанні, чому американський фільм 4 сеанси на 17.00 19.00, 21 тобто на зручні години, а наш фільм має такі обмеження?Хто визначає такі години?" . На що одержала відповідь заступника директора (Роман Йосипович, прізвище не захотів називати), що він сам визначає годину і узгоджує,що мало хто ходить на українське кіно, що з американських фільмів можна платити зарплатню працівникам і т. п. Тобто не вони для нас, глядачів (тобто нас обслуговують),а ми - для них (повинні думати чи йти на український фільм, щоби була зарплата у колективу кінотеатру). Збираюсь звернутись вже у понеділок до міського відділу культури: допоки буде така ситуація? і до всіх друзів "Йдемо на українське кіно!" Можливо не всі фільми - високе мистецтво, але добре, що з"являються вітчизняні фільми, їх кількість буде збільшуватись, переросте у якість.Підтримуємо!

- "Гуцулка Ксеня, я тобі на трембіті..." Місто Чернівці. Прем'єра фільму "Гуцулка Ксеня". РАНОК 9.50, - поділилася враженнями актриса Инна Данилина. - Я не хочу писати про те, що прийшовши на СЕАНС ми 15 хвилин чекали поки відкриється кінотеатр, чекали поки прийде на роботу касир, поки відкриють зал, просто у такій ранковій порі працівники кінотеатру аж ніяк не чекали глядача на українське кіно. Але...Фільм нам показали, і в залі нас було людей 10-15 і не ми одні вийшли обурені таким відношенням до українського продукту. Напевне наш патріотизм лише проявляється в тому, щоб не пустити MARUV на Євробачення... 

- Можна ще багато писати, але все зрозуміло... Єдине, що мені цікаво, чи тільки в нашому місті Че такі прем'єри ( бо ми вже давно на дні), чи в інших містах така сама ситуація??? Тому, всім небайдужим пропоную флешмоб #гуцулкавмоємумісті, поділіться, як там у вас з українським кіно... А ВСІМ ПРИЧЕТНИМ ДО СТВОРЕННЯ ФІЛЬМУ НИЗЬКИЙ УКЛІН І БУРХЛИВІ ОВАЦІЇ!!!!

Останнім часом в житті стало більше кіно. Навіть - більше українського кіно. Ось і цього недільного вечора з очікуванням пішла та із задоволенням повернулась з перегляду мюзикла Гуцулка Ксеня, - написала у ФБ Marina Libanova. -  Такий карпатсько-водевільний, чистенькій як джерельна вода, добрий-лагідіний за сюжетом, костюмований, з танцями, з гарними обличчями акторів, з світлою мрією про майбутнє - і це не головне!  Головне - це музика! Там кохані дівчата Dakh Daughters, зрілі dakhabrakha плюс дуети та сольно під аккордеон!

- І ще - Кінотеатр Чернівці / Кинотеатр Черновцы з такою неповагою ставляться до вітчизняного фільму, що просто втулили цей чудовий мюзікл на ранішній час один ( один!!) сеанс в день. 

- Дякуємо Кінотеатр Ефект 3D, у вас зручний сеанс, зручні крісла, відкрили нам двері знизу після закінчення. Якщо хтось ще сумнівався, чи витрачати час і гроші на Ксеню, то таки да, розважайтесь достойно!

Фото Інни Даніліної. 

1


КОМЕНТАРІ (2)

В Кобылянскую, в Эффект , в клуб Рэд.... выбор в любом месте.

avatar

)))

08 березня 2019 23:34

Весняне загострення серед психічно хворих )))))))

avatar

до "архитекторки"

09 березня 2019 05:42