Чернівчани готові жити бідніше заради реформ в освіті, медицині та  для допомоги військовим в зоні АТО

Чернівчани готові жити бідніше заради реформ в освіті, медицині та для допомоги військовим в зоні АТО

03.12.2014, 23:25
 Христина: "Я готова економити заради того, щоб власними зусиллями ми змінили нашу державу, щоб вкладались кошти у медицину, у освіту, я за те, щоб освіта справді була доступна для кожного і була безоплатною, за те, щоб ми боролися з хабарництвом і за те, щоб ми любили і поважали один одного".
Sequence 01.Still002 Аліна: "Моя бабуся живе разом зі мною і тому для мене дуже важливим є те,щоб старші покоління, які так багато зробили для нас, щоб нам було простіше, щоб тепер їм полегшити життя. Бо зараз їм дуже важко. Задля впровадження соціальних реформ я готова економити".
Чернівчани готові готові жити бідніше заради реформ в освіті,медицині та задля допомоги військовим в зоні АТО. (фото) - фото 3 Наталія: "В першу чергу - це люстрація, це перша реформа, люстрація всіх, особливо тих, хто був в Партії Регіонів, хто приймав закони 16 січня. Я би дуже хотіла, щоб підвищили зарплату військовослужбовцям, щоб допомагали їхнім родинам, особливо тим, хто зараз знаходиться в зоні АТО. Волонтери їм допомагають, а влада ні. Заради того, щоб допомагали військовослужбовцям, я готова на все."
4, Роман: "Так як у нас в країні військова ситуація, на мою думку, зараз головне питання допомогти нашим бійцям. Задля теплих речей військовим, я думаю, можна і зекономити на чомусь".
Чернівчани готові готові жити бідніше заради реформ в освіті,медицині та задля допомоги військовим в зоні АТО. (фото) - фото 5 Станіслав: "Багато реформ треба робити в країні, я б сказав, що майже всю ту країну треба міняти після тих подій, які сталися. Одна ця реформа, про яку кажуть, перемога корупції, якби це зробили, то мабуть би краще в цій країні жилося всім, а решта - воно би пішло само собою через реформи".

 Джерело: http://www.0372.ua/news/681234

1


КОМЕНТАРІ (5)

То всі на помойку)))  почув би вас а-ля бідні  коломойский чи кулявлоб))))

avatar

ШЬоу

03 грудня 2014 21:45

Прокладочний сайт підводить базу під виправдання руйнації України по всім фронтам - територіальному, державному, національному. Тепер народний фронт може сказати: зруйнували Україну, бо народ хоче і готовий жити по-новому - бідно, у війні і злиднях.

avatar

База

04 грудня 2014 07:24

жити по-новому пропонує президент порошенко, а не Народний фронт

avatar

жити по-новому

04 грудня 2014 08:55

Україна і без закликів та пропозицій Порошенка зажила по-новому тільки завдяки Народному Фронту (обидва слова - з велико літери за великі його справи!). Те, про що президент лише говорить, ми вже давно втілюємо в життя!

avatar

живемо по-новому

04 грудня 2014 09:20

Доки в Україні будуть правити олігархи і іноземці у народа завжди будуть злидні!

avatar

Чернівчанин

04 грудня 2014 10:11