Чернівчанка покинула свою 6-річну дочку у готелі паломників в Банченах

Чернівчанка покинула свою 6-річну дочку у готелі паломників в Банченах

22.10.2021, 09:11

36-річна чернівчанка покинула свою 6-річну дочку під час проживання в готелі і зникла. За розслідування цього випадку взялась поліція.

Як повідомила кореспонденту molbuk.ua речниця Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області Кароліна Маришева, інцидент стався 18 жовтня у готелі паломників, що розташований у селі Банчени Чернівецького району.

Жінка проживала з донькою у готелі, проте у понеділок вона кудись зникла. Адміністрація закладу звернула увагу на те, що дитина залишилася сама, після чого представники готелю повідомили про цей випадок у службу у справах дітей.

"Відповідно, вони запросили працівника ювенальної превенції з поліції. Правоохоронці встановили, що щодо дитини жодних протиправних дій не було вчинено. Дитину забрали до медичного закладу для огляду лікарями, адже існує така процедура", – повідомила Маришева.

За словами представниці Нацполіції, надалі дитину планують передати до центру соціальної реабілітації дітей.

Водночас, повідомила Кароліна Маришева, особу матері встановлено і знайдено.

"Вирішується питання щодо притягнення матері до адміністративної відповідальності за ст. 184 КУпАП (Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей)", – повідомила речниця поліції.

Речниця ГУНП додала, що надалі правоохоронці вирішуватимуть питання про доцільність повернення цієї дитини матері.

molbuk.ua 

1