Чернівчанам роз'яснюють пенсійну реформу

Чернівчанам роз'яснюють пенсійну реформу

27.09.2017, 19:51

Сьогодні в Чернівцях розпочалася інформаційна акція. В десяти найлюдніших місцях міста встановили палатки з матеріалом роз'яснення пенсійної реформи

Народний депутат України, в.о. Голови Чернівецької територіальної організації Партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» Іван Рибак розповів журналістам Інформаційного агентства АСС:

«Головне завдання нашої акції, яку ми проводимо сьогодні у Чернівцях – розвіяти міф популістів стосовно того, що насправді пенсійна реформа не відбувається, мовляв розгляд закону про підвищення пенсій – це забаганка МВФ і насправді жодної реформи не буде.

Ми хочемо пояснити людям, що після прийняття цього закону працевлаштовані українці зможуть отримувати достойне пенсійне забезпечення. Ми повинні розділити поняття пенсії і поняття соціальної підтримки людей, які жодного дня не працювали. Адже лікар і вчитель, який все життя виконував свою роботу отримує той самий розмір пенсії, що й люди, які жодного дня ніде не працювали.

Сьогодні ми маємо дати молоді зрозуміти, що для того, аби бути забезпеченими у старості потрібно офіційно працювати і сплачувати податки. Адже час, коли отримуєш зарплату у конверті – грає на тебе. Несплачені податки – це недоотримана якісна освіта, дошкільне виховання, медицина, дороги та, перш за все, відсутність фінансування пенсійного фонду».

Джерело: http://acc.cv.ua/ 

1